Yandex Metrica

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! Operatörler fahiş zam yapıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girebilir

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! Operatörler fahiş zam yapıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girebilir

Taahütleri sona eren aboneler, operatörlerin fahiş zamları ile karşı karşıya. Yüzde 300'e yaklaşan zamlara isyan eden vatandaşlar, sosyal medya üzerinden bu olaya tepki gösterdi.

Gündem

17.09.2024, 17:41

Operatörlerin tarife ücretlerine yüzde 300'e yakın zam yapması, vatandaşları çileden çıkarttı.

Vatandaşlar bu zamlara tepki göstermek için 2 gündür sosyal medyada organize olarak #OperatörSoygunu hashtagi ile seslerini duyurmaya çalışıyor. Bu hashtag, Türkiye gündeminin ilk sırasına otururken kullanıcılar son aylardaki fiyat artışlarını paylaşarak gelen fahiş zamlara tepki gösterdi.

İzmir körfezi için tarihi adım! Bakan Kurum Cemil Tugay'ı kabul etti: Yol haritası çiziliyor İzmir körfezi için tarihi adım! Bakan Kurum Cemil Tugay'ı kabul... Haberi Görüntüle

FATURALARINI PAYLAŞTILAR

Bir kullanıcı benzer bir paket almasına rağmen daha önce 162.7 lira fatura öderken bu ay itibarıyla faturasının 640.5 liraya yükseldiğini belirtti. Yani söz konusu kullanıcı 2 ay öncesine göre ağustosta tam olarak yüzde 294 zamlı bir fatura ödemiş.

Benzer şekilde bir başka kullanıcı da faturasının 235 liradan 814.9 liraya çıktığını paylaştı. Buradaki zam oranı da tam olarak yüzde 246,7 oluyor.

ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? (110. Dönem ÖGG sonuçları) ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? (110. Dönem ÖGG... Haberi Görüntüle

188 TL'DEN 570 TL'YE

Sikayetvar.com'da bir kullanıcı uzun süredir Türk Telekom mobil hat kullanıcısı olduğunu vurgulayarak "188 TL olan sabit faturalı hattım için 1765 TL'lik bir artırım yapılıyor ve lütufmuş gibi 570 TL’ye inileceği söyleniyor. Bu nasıl bir ahlak anlayışı" ifadelerini kullandı.

Şehit Ayşenur'ün ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı! 'Buraya defnedilmesini istiyoruz' Şehit Ayşenur'ün ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı! 'Buraya defnedilmesini istiyoruz' Haberi Görüntüle

"İKİ KATINDAN FAZLA ZAM HANGİ SEKTÖRDE VAR"

Yine aynı sitede Turkcell faturalı hat kullandığını belirten bir kullanıcı ise "240 lira ödediğim paketimin güncel hali 600 lira olarak teklif ediliyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi. İki katından fazla bir zam hangi sektörde var. Eğer yardımcı olmazsanız hattımı kapatmayı düşünüyorum" şikayetinde bulundu.

İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa Destici Özgür Özel... İdam gelsin! Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması: Ömer Çelik, Mustafa... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN DEVREYE GİREBİLİR

Öte yandan GSM operatörlerinin yaptığı fahiş zamların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın inisiyatif alarak konuya müdahale edeceği de iddia edildi.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading