Spiker Hülya Kaya, Malatya depremine canlı yayında yakalandı: Hala devam ediyor korkunç

Malatya'nın yerel kanalı ERTV sunucusu Hülya Kaya, depreme canlı yayında yakalandı. Depremin olduğu an sakinliğini korumaya çalışan Hülya Kaya'nın ''Offf, aman yarabbim. Hala devam ediyor, korkunç. Arkadaşlar jenerik mi girsek.'' dediği anlar kameralara yansıdı.

Gündem

16.10.2024, 15:30

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen Türkiye beşik gibi sallanıyor.

AFAD verilerine göre; Malatya'nın Kale ilçesinde, saat 10.46'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yürekleri ağza getiren deprem, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Batman ve Tunceli'de hissedildi. Vatandaşlar korkuyla dışarıya çıktılar. Şu anda hala dışarıda bekleyişlerini sürdürüyorlar.

Berke Hürcan kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında? Berke Hürcan kimdir? Ne iş yapıyor, kaç yaşında? Haberi Görüntüle

MALATYA VE ELAZIĞDA EĞİTİME ARA

Depremin 10,07 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Depremin ardından Malatya, Elazığ, Şanlırufa, Adıyaman ve Batman'da eğitime bir gün ara verildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada ''Malatya'nın Kale ilçesinde saat 10.46'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, can ve mal kaybı bulunmamaktadır'' ifadelerine yer verildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, depremin ardından yaptığı açıklamada "Şu ana kadar bizlere uluşan herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor. Herkese geçmiş olsun." dedi.

Vicdanları kanatıyordu! Adalet Bakanı Tunç'tan 'iyi hal' açıklaması Vicdanları kanatıyordu! Adalet Bakanı Tunç'tan 'iyi hal' açıklaması Haberi Görüntüle

''HALA DEVAM EDİYOR, KORKUNÇ''

Öte yandan Malatya'nın yerel kanalı ERTV sunucusu Hülya Kaya, depreme canlı yayında yakalandı. Depremin olduğu an sakinliğini korumaya çalışan Hülya Kaya'nın ''Offf, aman yarabbim. Hala devam ediyor, korkunç. Arkadaşlar jenerik mi girsek.'' dediği anlar kameralara yansıdı.

İbrahim Karagül'den İsrail'i kuşatma teklifi: Türk ordusu Golan'a, Sina'ya, Lübnan'a girerse... İbrahim Karagül'den İsrail'i kuşatma teklifi: Türk ordusu Golan'a, Sina'ya, Lübnan'a... Haberi Görüntüle

''TRAVMATİK BİR TABLO İLE KARŞI KARŞIYAYIZ''

ER TV spikeri Kaya, canlı yayında yakalandığı deprem anını anlattı:

Depremlerin psikolojik olarak kendilerini etkilediğini aktaran Kaya, şunları kaydetti:

"Canlı yayındayken 10.46'da bir deprem yaşandı. Depreme canlı yayında yakalandık korkunçtu. Evinde, işinde, sokakta yakalanan herkes gibi biz de işimizin başındayken yakalandığımız bu depremden fazlasıyla etkilendik. Travmatik bir tabloyla karşı karşıyayız. Psikolojimizin iyi olmadığını her fırsatta söylüyoruz."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading