ŞUBAT CELP YERLERİ ÖĞRENME 2024, MSB Askerlik Şubat celp yerleri nereden, nasıl öğrenilir?

ŞUBAT CELP YERLERİ ÖĞRENME 2024, MSB Askerlik Şubat celp yerleri nereden, nasıl öğrenilir?

Şubat dönemi askerlik yerleri, Millî Savunma Bakanlığı tarafından resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru ile açıklandı. Millî Savunma Bakanlığı'nın resmi iletişim kanalları aracılığıyla paylaşılan bilgiye göre, askerlik görevlerini yerine getirecek olan vatandaşlar, atanacakları yerleri öğrenme imkanına sahip oldu. ŞUBAT CELP YERLERİ ÖĞRENME 2024, MSB Askerlik Şubat celp yerleri nereden, nasıl öğrenilir?

Gündem

10.05.2024, 01:54

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan son duyuru, beklenen askerlik yerlerinin açıklanacağı tarihi belirlemişti. MSB, şimdi ise yeni bir bildiri ile Şubat/Mart ve Nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçlarının resmi olarak ilan edildiğini duyurdu. ŞUBAT CELP YERLERİ ÖĞRENME 2024, MSB Askerlik Şubat celp yerleri nereden, nasıl öğrenilir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail saldırılarıyla ilgili uyarmıştı! Milli Savunma Bakanı Güler ve Dışişleri Bakanı Fidan Meclis'i bilgilendirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail saldırılarıyla ilgili uyarmıştı! Milli Savunma Bakanı Güler... Haberi Görüntüle

ŞUBAT CELP YERLERİ ÖĞRENME 2024

Yapılan duyuruda "Şubat/Mart ve Nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz." açıklamasında bulunuldu.

>ŞUBAT CELP YERLERİ ÖĞRENME 2024

Bitlis'te korkutan deprem! AFAD son dakika kodu ile duyurdu: Vatandaşlar sokaklara döküldü Bitlis'te korkutan deprem! AFAD son dakika kodu ile duyurdu: Vatandaşlar... Haberi Görüntüle

MSB ASKERLİK ŞUBAT CELP YERLERİ NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

Askerlik yerlerini öğrenmek için e-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra, "Hizmetler" bölümüne yönlendirilmeniz gerekiyor.

"Hizmet Adı" kutucuğuna, kısa dönem askerler için "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama", uzun dönem askerler için ise "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" ifadesini yazdıktan sonra, ekranda beliren linke tıklamanız gerekiyor.

 

Linkin tıklanmasının ardından karşınıza çıkacak olan "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu" ya da "Er Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama" butonuna tıklayarak, asker adayları askerlik yapacakları birliği kolaylıkla öğrenebilecekler. Bu adım, askerlik sürecindeki katılımcılar için oldukça önemli bir bilgi kaynağı olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading