Yandex Metrica

Sitede Ara

'Şunun adını koyalım' diyen İbrahim Karagül: Batı zihni, Müslüman soykırımına çalışır

'Şunun adını koyalım' diyen İbrahim Karagül: Batı zihni, Müslüman soykırımına çalışır

40 bini aşkın sivili öldüren soykırımcı bir katilin ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanması, toplumların bazı gerçekleri açıkça görmesini sağladı. TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, ortaya çıkan fotoğrafın 200 yıldır 'Müslüman soykırımı' için uğraş veren Batı zihninin bir yansıması olduğunu söylüyor. 

Gündem

27.07.2024, 14:51

TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'yu ayakta alkışlayan ABD Kongresi'nin Batı zihnindeki soykırımcılığı açık biçimde gösterdiğini söyledi. 

Türk milletinin son 200 yılını çalanların dünyanın her yerinde milyonlarca insanı öldürdüğüne dikkat çeken Karagül, 'Müslüman soykırımı' kavramını artık daha sık kullanmak gerektiğini belirtti. 

Youtube kanalı Logos'taki Doğrudan programında İbrahim Karagül ve Hilal Güven Özbey

Youtube platformundaki Logos kanalında Hilal Güven Özbey'in sunduğu Doğrudan programında konuşan İbrahim Karagül, çarpıcı değerlendirmeler yaptı...

İsrail onu neden öldürdü! Şehit edilen Türk aktivist Ezgi'nin yakın arkadaşı tek tek  anlattı! İsrail onu neden öldürdü! Şehit edilen Türk aktivist Ezgi'nin yakın... Haberi Görüntüle

BİR GECEDE 1 MİLYON İNSANI ÖLDÜRDÜLER

ABD soykırımla kurulmuş bir devlettir. Kızılderililere soykırım yaparak devlet kurdular. Son döneme bakalım; Latin Amerika'da, Güneydoğu Asya'da yüzbinlerce insan öldürüldü. 

Kamboçya'da, Endonezya'da, Vietnam'da... Endonezya'da 1960'larda bir darbe oldu, (Henry) Kissinger destekli darbede bir gecede 1 milyon kişi öldü. Bunu insanların çoğu bilmez. 

Bunlar birer soykırımdır. Vietnam'da neler yaşandığını biliyoruz. Orta ve Latin Amerika'da neler yaşandığını biliyoruz. Gelelim son 30 yıla... Irak'ta 1 milyon insan öldü. Afganistan mahvedildi. Korkunç işkenceler... Mezar-ı Şerif'in çevresi şu anda toplu mezarlarla dolu, öldürdükleri insanların cesetleriyle. 

Tren vagonlarına doldurdukları insanları havasızlıktan öldürdüler. Ölmeyenleri de dışarı çıkarıp yaylım ateşine tuttular. Dünyanın her yerinde, Avrupa ülkelerinde işkence merkezleri kurdular. Bugün Necef Çölü'nde İsrail, tarihin en büyük işkence merkezlerinden birini işletiyor. 

Soykırımcı İsrail Gazze'de yine okulu hedef aldı: Ölüler ve yaralılar var Soykırımcı İsrail Gazze'de yine okulu hedef aldı: Ölüler ve yaralılar... Haberi Görüntüle

KAFALARINDA 'MÜSLÜMAN SOYKIRIMI' VAR

Batının sömürgecilik tarihi soykırım tarihidir aslında. Biz Amerikan Kongresi'nden ne bekliyoruz? Aslında bu görüntülerin iyi bir yanı da var: 

Dünya, Batının ne olduğunu, Amerika'nın ne olduğunu, aslında soykırımın sadece İsrail'in meselesi olmadığını, bunun Batının zihninde, düşünce tarzında olduğunu yalın, çıplak biçimde gördü. 

Batının zihninde genel olarak bir 'Müslüman soykırımı' kavramı olduğunu herkes gördü. Bu kavramın artık yaygınlaşması lazım. Ebu Gureyb'de Müslümanlara dinî ayin gibi işkence edenlerin zihinlerinde hep bu vardı. 

ABD ordusunun Ebu Gureyb işkencehanesi

İşkence amaçlı tanker gemilerini kullananların zihninde bu vardı. CIA uçaklarıyla binlerce insanı götürüp kaybettiler. Bunlar hep öldürüldü. Bunları yapanların zihninde Müslüman soykırımı kavramı vardı. 

Haçlı Seferleri döneminde ne yaptılarsa, aslında Avrupa iç savaşı olan 1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı'yı nasıl parçaladılarsa Müslüman soykırımı kavramı o zaman da vardı.

11 Eylül sonrası Amerika'nın bu coğrafyaya dönük bütün işgallerinde Müslüman soykırımı kavramı vardı. 

O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca küplere bindi: Bir duble rakı içtim! O kareyi merak edenlere tepki gösterdi! Özgür Özel gizlice fotoğraflanınca... Haberi Görüntüle

SEÇİMLER ARTIK HALKA İKTİDARI TESLİM ETMİYOR

'İslamcı terör' kavramını kullandıklarında, İslamcı görünümlü terör örgütleri oluşturduklarında bunları Müslüman ülkeleri istikrarsızlaştırmak için kullandıklarında kafalarında yine Müslüman soykırımı vardı.

Biz bu Müslüman soykırımı kavramını yıllardır kullanıyoruz ama Türkiye'de yadırganıyordu. Yadırganacak bir şey yok. Bir soykırımcının Amerikan Kongresi'nde nasıl alkışlandığını görmek insanlara, toplumlara, devletlere ibret olarak yetecektir. 

ABD Kongresi'nde Benjamin Netanyahu'nun konuşması soykırım ayinine dönüştü.

Bizim son 200 yılımızı çalanlar bizleri zihinsel ve kültürel soykırıma da uğrattı. Bunlar 'İslamcı terör örgütleri' kuruyor. Dünyanın her yerinde kullanıyor. Sonra seni 'İslamcı terörizmle' suçluyor. Zihinsel bir kurgu var, bir oyun var bize oynanan. Bizim bu gerçeği artık görmemiz lazım. 

Bana göre Batı toplumlarının tamamı insanlıktan çıkmış değil. ABD ve Avrupa'nın birçok kentinde Gazze için sergilenen direnişi gördük. Hâlâ direniyorlar, mücadele ediyorlar. 

Bu sözlerimi anti-semitik bulabilirler. Ama değil... İsraillilerin insan genetiği bozuk. Avrupa'daki rejimler de insan eksenini kaybetti.

Ama toplumlar öyle değil, insan eksenli, vicdanî bir duruş sergiliyorlar. Batılı küresel düzen, insanların tamamına eziyet etmekle yetinmiyor, toplumları da eziyetle baskı altına alıyor. 

Demokrasi dediğimiz şey nedir? Bence seçimler artık halklar iktidar alanı teslim etmiyor. Çünkü kurulu düzenler o kadar güçlü ki, medya kanalları bu azınlık yapılarının öylesine elinde ki, sokaktaki insanların buna direnme şansı yok. Zihinlerini bunlardan koruma şansı yok.  

Habere Tepki Ver

8

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading