Yandex Metrica

Süper Kupa'da kırmızı ve sarı kart Süper Lig maçlarında geçerli mi?

Süper Kupa'da kırmızı ve sarı kart Süper Lig maçlarında geçerli mi?

3 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile Beşiktaş Türkiye Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya iki takım da büyük önem veriyor. Takımlar 2024-2025 sezonuna kupayla başlamak ve taraftaralarına sevinç yaşatmak istiyor. Türkiye Süper Kupa finalinde kırmızı kart ve sarı kart cezalarının Süper Lig maçlarında geçerli olup olmadığı ise merak konusu. Süper Kupa'da kırmızı ve sarı kart Süper Lig maçlarında geçerli mi? Süper Kupada kırmızı kart gören futbolcu Süper Lig maçında oynayabilir mi?

Gündem

03.08.2024, 15:16

Galatasaray ve Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. İki takım sezonun açılışını oldukça zorlu bir karşılaşmayla yapacak. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş ile Galatasaray Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak. Türkiye Süper Ligi şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş'ın karşılaşacağı maça taraftarlar da büyük ilgi gösteriyor.

Sakarya'da sıradışı olay: 'Her nefis ölümü tadacaktır' dediği anda ölümden döndü Sakarya'da sıradışı olay: 'Her nefis ölümü tadacaktır' dediği anda ölümden... Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA'DA KIRMIZI VE SARI KART SÜPER LİG MAÇLARINDA GEÇERLİ Mİ?

Süper Kupa maçında kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen oyuncu hiçbir resmi müsabakada cezası bitene kadar oynayamaz 

Müsabakada hakem tarafından kırmızı kart gösterilerek oyundan ihraç edilen futbolcular, Futbol Disiplin Talimatı’na göre idari tedbirlidirler ve cezaları sona erinceye kadar hiçbir resmi müsabakada oynayamazlar.

Bu müsabakadaki eylemleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırılan futbolcular ve diğer kişiler, cezaları infaz edilinceye kadar hiçbir resmi müsabakaya katılamazlar.

Profesyonel Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa müsabakaları dışında bulunan diğer kategorilere ait müsabakalar nedeniyle ayrıca Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilmiş cezası bulunan futbolcular cezalarını tamamlayıncaya kadar hiçbir resmi müsabakaya katılamazlar. 

Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi verdi dereye götürdüm Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi verdi dereye götürdüm Haberi Görüntüle

SÜPER KUPADA SARI KARTLAR SÜPER LİG'DE GEÇERLİ Mİ?

Süper Kupa'da futbolcuların gördüğü sarı kartlar Süper Lig'de yada Türkiye Kupası'nda geçerli olmaz. Aynı şekilde Süper Lig'de görülen sarı kartlar da Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nda geçerli olmaz. 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading