Sur canisi Semih Çelik'in annesinden dikkat çeken ifade: Manken gibi kızlar toprak oldu!

Sur canisi Semih Çelik'in annesinden dikkat çeken ifade: Manken gibi kızlar toprak oldu!

İstanbul'da iki genç kızı canice öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik'in annesinin oğluyla ilgili verdiği ifade ortaya çıktı. Semih Çelik'in annesi oğlunu pandemi sürecinde daha çok kötüleştiğini vurgulayarak "Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler." açıklamasında bulundu. 

Gündem

09.10.2024, 12:08

Türkiye'nin kanını donduran vahşetle ilgili her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Kamuoyunu sarsan cinayetlerde sır perdesi aralandı, katilin annesi  oğluyla ilgili bilinmeyenleri tek tek anlattı. 

İstanbul Fatih’te geçtiğimiz cuma günü Türkiye’nin kanını donduran bir vahşet yaşandı. Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’nde kasaplık yaptığı öğrenilen Semih Çelik (19), Eyüpsultan'da oturan kız arkadaşı Ayşenur Halil'i (19) evinde, saplantılı olduğu İkbal Uzuner'i (19) ise Edirnekapı Surları'nda katletti. Cani olayın ardından surlardan atlayarak intihar etti.

Usulsüz kazanca son: Gayrimenkulde gerçek değer üzerinden vergi alınacak Usulsüz kazanca son: Gayrimenkulde gerçek değer üzerinden vergi alınacak Haberi Görüntüle

"KIZININIZI UZAK TUTUN"

Semih Çelik'in annesi oğlunu pandemi sürecinde daha çok kötüleştiğini belirterek "Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda vardır. İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler. Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal'in ailesine dedim kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin dedim." dedi.

Özcan Bican kimdir? CHP Bilecik Bayırköy Belde Başkanı kim oldu? Özcan Bican kimdir? CHP Bilecik Bayırköy Belde Başkanı kim oldu? Haberi Görüntüle

"GENCECİK MANKEN GİBİ KIZLAR TOPRAK OLDU"

 Semih Çelik'in annesi ayrıca, "Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi" ifadelerini kullandı. 

Ayşenur Halil, Semih Çelik ile sevgili miydi? Ayşenur Halil Kimdir? Kaç yaşındaydı? Ayşenur Halil, Semih Çelik ile sevgili miydi? Ayşenur Halil Kimdir?... Haberi Görüntüle

"BİR ŞEYİ YOK DEDİLER"

"Ben evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm. İntihar etmeye kalktığında doktora götürdüm. Bir şeyi yok dediler. Eve ambulans çağırdım bunun ambulanslık durumu yok dediler. Ben çırpındım yandım bağırdım ama oğlumu iyileştiremedim.

Türkiye haritası diğeşecek! İl olması beklenen ilçeler açıklandı Türkiye haritası diğeşecek! İl olması beklenen ilçeler açıklandı Haberi Görüntüle

"OĞLUM İYİ DEĞİL"

Ne olduysa pandemi sonrası odasına kapanınca oldu. Oğlumdaki durumu görünce ben İkbal'in ailesine ulaşıp kızınızı uzak tutun. Oğlum iyi değil kızınızı alın kaybedin dedim."

Tunahan Develioğlu kimdir? Mozart adlı Tunahan Develioğlu tutuklandı mı? Tunahan Develioğlu kimdir? Mozart adlı Tunahan Develioğlu tutuklandı mı? Haberi Görüntüle

"OLAYIN ODLUĞU GÜN HİÇBİR ANORMALLİK SEZMEDİM"

Anne, olay günü oğlunun kendisini görüntülü aradığını söyleyerek, "Oğlum ne yapıyorsun nasılsın dedim. Anne iyiyim Ayşenur yanımda şimdi lavaboda, çekiniyor ekrana girmek istemiyor dedi. Biraz sağdan soldan sohbet ettik kapattı. Hiçbir anormallik sezmedim. Oğluma ne olduysa pandemi sonrası uyuşturucu kullanımında oldu. Semih'le İkbal'in buluşma mekanı zaten surlardı. Onlar sürekli orada buluşuyorlardı. İkbal ile bağlantılarını bir türlü kesmediler. O da Semih'i bırakamıyordu. Ben de bir anneyim ben ister miyim bir annenin önüne evladının kafası atılsın." dedi.

Son dakika... Bakan Tunç'tan 'Discord' açıklaması: Adli soruşturmalar başlatıldı Son dakika... Bakan Tunç'tan 'Discord' açıklaması: Adli soruşturmalar başlatıldı Haberi Görüntüle

"OĞLUM KADIN RESİMLERİ ÇİZERDİ"

Oğlunun odasında sürekli tabiat ve kadın resimleri çizdiğini söyleyen anne, "Ama ben öyle kötü çizimlere denk gelmedim. Ben ilk kez gördüm öyle bir çizimi. Sürekli tabiat çizerdi, bazen kadın resimleri çizerdi. Bana gösterirdi. Oğlum insanlarla konuşmasını bilen, boş konuşmayan biriydi. Donanımlı okumayı seven bir çocuktu. Ben çok büyük acı çekiyorum. Evladım günlerdir toprakta ama ben o kızlar için üzülüyorum. Çaresiz kaldım. Oğlumun sorununu çözemedim, intihara meyilliydi. Keşke sadece kendi gitseydi." açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading