Sitede Ara

Sur canisinin odası görüntülendi! İki kadını öldüren Semih Çelik'in odasındaki 'Kukla' isimli kitap dikkat çekti!

Sur canisinin odası görüntülendi! İki kadını öldüren Semih Çelik'in odasındaki 'Kukla' isimli kitap dikkat çekti!

İstanbul'da 2 genç kızı canice öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik'in odası görüntülendi. Değişik içeriklerin kitaplarında bulunduğu oda da Kukla isimli kitap göze çarpıyor. Çelik'in Kukla isimli kitaptan etkilenmiş olabileceği düşünülüyor. 

Gündem

07.10.2024, 13:17

19 yaşındaki Semih Çelik, kendi evinde önce Ayşenur Halil'i daha sonrada Fatih Edirnekapı Surları'nda İkbal Uzuner'i parçalara bölerek öldürdü. Türkiye'nin gündemine oturan vahşi cinayetlerle ilgili her geçen gün yeni bir detay gelmeye devam ediyor. 

Girişim fabrikası! Bakan Kacır TEKNOFEST açılışında konuştu: Türkiye'nin geleceği burada Girişim fabrikası! Bakan Kacır TEKNOFEST açılışında konuştu: Türkiye'nin geleceği burada Haberi Görüntüle

SUR CANİSİNİN ODASI GÖRÜNTÜLENDİ

Korkunç cinayetlerin ardından surlardan atlayarak intihar eden Çelik'in odasından çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktı. Çelik'in kitaplığında bir bıçak olduğu görülürken, kanatlarını açmış kadın tablosu en çok göze çarpan objeler arasında yerini aldı. 

Fenerbahçe Twente'ye yenilirse, berabere kalırsa ne olur? Fenerbahçe Twente'ye yenilirse, berabere kalırsa ne olur? Haberi Görüntüle

KUKLA KİTAP DİKKAT ÇEKTİ

Çelik'in kitaplığında “İknanın Psikolojisi”, “Aşkın Yasası Şiddetin Yasası”, “İyinin ve Kötünün Ötesinde”, “İrade Eğitimi” isimli kitaplar olduğu görüldü. Semih Çelik'in üzerinde haç olan bir objeyi duvarına asması da fotoğrafa yansıdı.

Usulsüz kazanca son: Gayrimenkulde gerçek değer üzerinden vergi alınacak Usulsüz kazanca son: Gayrimenkulde gerçek değer üzerinden vergi alınacak Haberi Görüntüle

KATİL ÇELİK OKUDĞU KİTAPTAN MI ETKİLENDİ? 

Kütüphanedeki "Kukla" isimli kitap ise özellikle içeriği sebebiyle dikkat çekti. Cinayetlerin işleniş biçimleriyle kitabın konusunun benzerlikler taşıdığı, Çelik'in bu kitaptan da etkilenmiş olabileceği belirtiliyor.

4 Ekim Beşiktaş'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? 4 Ekim Beşiktaş'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Haberi Görüntüle

KUKLA KİTABININ KONUSU NE?

Kitabın konusu ise şu ifadelerle özetleniyor: "Altı kurbanın vücudundan farklı parçaları kesen bir seri katil, bu parçaları bir araya dikerek korkunç bir ceset meydana getirir. Basının “Kukla” adını verdiği bu ceset yüzünden tüm ülke ayağa kalkar ve kısa bir süre sonra başka bir sarsıcı haber gelir.

Katil, altı kişinin daha isminin bulunduğu bir liste hazırlamış, onları hangi tarihte öldüreceğini de listeye eklemiştir. Dahası, vakayı inceleyen Dedektif William Fawkes’un adı da listede son sıradadır.

Bir sonraki cinayet gerçekleşmeden katili yakalaması gereken Dedektif William Fawkes ve meslektaşı Dedektif Emily Baxter’ın omuzlarında şimdi çok büyük bir yük vardır: Fawkes ve Baxter katilin bir sonraki adımını hata yapmadan hesaplamaya çalışmalıdır. Ancak cinayetlerin ardında Fawkes’un karanlık geçmişinden izler bulunduğu fark edilince oyunun seyri tamamen değişir."

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading