Sur cinayetinde yeni gelişme: İkbal Uzuner'in telefonu çözüldü, Ayşenur şifresi henüz kırılamadı!

Sur cinayetinde yeni gelişme: İkbal Uzuner'in telefonu çözüldü, Ayşenur şifresi henüz kırılamadı!

Katil zanlısı Semih Çelik'in işlediği çifte cinayetle ilgili yürütülen soruşturmaya her geçen gün yeni bir gelişme daha ekleniyor. Son olarak yapılan araştırmalarda katledilen kızlardan İkbal Uzuner'in cep telefonunun çözüldüğü, Ayşenur Halil'in ise İphone olan cep telefonunun şifresini henüz kırılamadığı ancak çalışmaların devam ettiği bildirildi.   

Gündem

12.10.2024, 15:56

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in vahşice katledilmesinin sonra polisin yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.Hayatını kaybeden genç kızların cep telefonları ve katil Semih Çelik'in laptopuna incelenmek üzere el konulmuştu. Edinilen bilgilere göre İkbal Uzuner'in cep telefonu çözüldü.

Malatya ve Elazığ'da kaç hasarlı bina var? Bakan Kurum 5,9'luk depremin bilançosunu açıkladı Malatya ve Elazığ'da kaç hasarlı bina var? Bakan Kurum 5,9'luk... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE ÇİFTE CİNAYETLE SARSILDI 

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz hafta cuma günü saat 16.00 sıralarında, Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde kasaplık yapan Semih Çelik (19),Ayşenur Halil'i (19) ve İkbal Uzuner'i (19)katletti. Önce Ayşenur Halil'i kendi yaşadığı Eyüp'teki evde boğazını keserek öldüren Çelik, Edirnekapı'daki surlarda buluştuğu İkbal Uzuner'in başını kesip aşağı attı.

Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen kimdir? Haberi Görüntüle

 YENİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Ardından boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak yaşamına son verdi. Türkiye'yi sarsan çifte cinayette, yürütülen soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Rakı reklamı yapma Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Rakı reklamı yapma Haberi Görüntüle

 POLİSE KENDİSİNİ İHBAR ETTİ 

Semih Çelik'in Ayşenur Halil'le Eyüpsultan'daki bir fırına birlikte giderek, ekmek alıp eve geçtikleri çevredeki güvenlik kameralarından tespit edildi. Çelik'in, Ayşenur Halil'in evde boğazını kestikten sonra polisi arayarak kendisini ihbar ettiği ve İkbal Uzuner'le buluşmak için surlara hareket ettiği saptandı.

Meteoroloji uyardı: Hava durumuna bakmazsanız yandınız! Hafta sonu planlarınızı iptal edin Meteoroloji uyardı: Hava durumuna bakmazsanız yandınız! Hafta sonu planlarınızı iptal... Haberi Görüntüle

İKBAL'İN TELEFONU ÇÖZÜLDÜ AYŞENUR'UN ŞİFRESİ KIRILAMADI

Ayşenur Halil'in kullanımında olduğu iphone marka cep telefonunun ise henüz çözülemediği, soruşturma birimlerinin incelemelerinin devam ettiği öğrenildi. Semih Çelik'in laptopundaki incelemenin de sürdüğü belirtildi. 

Danny Graham kimdir? Jose Mourinho'nun kızı Matilde kiminle evlendi? Danny Graham kimdir? Jose Mourinho'nun kızı Matilde kiminle evlendi? Haberi Görüntüle

FIRINDAN BİRLİKTE EKMEK ALMIŞLAR

Katil zanlısı Semih Çelik'in Ayşenur Halil'le dışarıda buluştuğu ve kahvaltı yapmak için birlikte bir fırına giderek ekmek aldıkları tespit edildi. İkilinin fırına birlikte gittikleri, çevredeki güvenlik kameralarından elde edildi.

Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana kadar durmayacağız Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana... Haberi Görüntüle

ŞİFRE KIRILAMAZSA ADRES APPLE

Soruşturma birimleri bu tip soruşturmalarda genellikle iPhone marka telefondaki şifreleri kırmak için soruşturma birimleri Apple ile iletişim kuruyor. Apple'in ürettiği cihazlarda bulunan iCloud hesabının şifresinin kırılması için şirkete yazılması gibi bir prosedür izleniyor.Apple zaman zaman "Kişisel verilerin korunmasına önem veriyoruz" diyerek şifre paylaşımında bulunamayabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

2

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading