Sitede Ara

Suriye'de PKK avı: Türk SİHA'sı Haseke bölgesinde terör örgütü noktalarını vurdu

Suriye'de PKK avı: Türk SİHA'sı Haseke bölgesinde terör örgütü noktalarını vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK avına devam ediyor! Son olarak TSK'ya ait SİHA Suriye’nin Haseke bölgesinde terör örgütü PKK'ya ait bir noktayı vurdu. Söz konusu operasyonda çok sayıda teröristin imha edildiği gelen ilk bilgiler arasında. 

Gündem

06.08.2024, 16:32

Türkiye'nin sınır temizliği tam gaz devam ediyor. Kuzey Irak ve Suriye sınırını terörden arındırmak için gece gündüz mücadele veren TSK, Suriye'de terör operasyonu düzenledi. SİHA destekli operasyonda çok sayıda teröristin imha edildiği aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırbistan'a 'SİHA' satacak mısınız sorusuna dikkat çeken yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sırbistan'a 'SİHA' satacak mısınız sorusuna dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

TÜRK SİHA'SI PKK AVINDA

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait SİHA Suriye'nin Haseke bölgesinde terör örgütü PKK'ya ait bir noktayı hedef aldı. Aktarılan ilk bilgilerde çok sayıda teröristtin etkisiz hale geldiği bildiridi.

Öte yandan sabah saatlerinde MSB'den yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 8 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirildiği duyurulmuştu. 

2025 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet Hac kura takvimi 2025 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Diyanet Hac kura takvimi Haberi Görüntüle

IRAK'TA 8 PKK'LI ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Güçlüyüz, kararlıyız, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 8 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi.

Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek!" ifadeleri kullanılmıştı.

20 Ekim Pazar (bugün) hangi takımın maçı var? Bu akşam hangi maçlar var? Fenerbahçe'nin maçı bu akşam mı? 20 Ekim Pazar (bugün) hangi takımın maçı var? Bu akşam... Haberi Görüntüle

"TÜRK ORDUSU HER YERDE"

Milli Savunma Bakanlığı ayrıca, Irak'ın kuzeyinde Pençe bölgesinden bir paylaşım daha yaptı. Yapılan paylaşıma, "'Ulaşılamaz denen her yerde biz varız.' diyen Komandolarımız, arama-tarama faaliyetlerine devam ediyor!" notu düşüldü.

 

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading