Survivor Hasan kimdir? Hasan Yalnızoğlu öldü mü, hastalığı neydi?

Survivor Hasan kimdir? Hasan Yalnızoğlu öldü mü, hastalığı neydi?

Bir süredir kanser tedavisi gören Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu, yaşamını yitirdi. Aynı zamanda oyuncu ve dansçı da olan Yalnızoğlu 50 yaşındaydı.

Gündem

15.10.2024, 22:12

Hasan Yalnızoğlu, özellikle Survivor ve Anadolu Ateşi ile kendini geniş kitlelere tanıtmıştı. Pankreas kanserine yakalanan Yalnızoğlu, yaşam mücadelesini kaybetti ve 50 yaşında hayatını kaybetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Barzani görüşmesi sonrası ilk açıklama: İsrail topyekun savaş çıkarabilir Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Barzani görüşmesi sonrası ilk açıklama: İsrail topyekun... Haberi Görüntüle

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

Aslen Rizeli olan Hasan Yalnızoğlu, 20 Ekim 1974'te Üsküdar'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda sporla ilgilenen Yalnızoğlu, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunudur. Sporculuk kariyerinde çok sayıda başarıya imza atan Survivor Hasan, daha sonra dans ve oyunculuk alanında da büyük başarılar elde etti. Yalnızoğlu, Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı oldu. 2007 yılında ise kendisi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Uzaya giden yol Türkiye! NASA, SpaceX, Airbus, ESA; hepsi Antalya'da toplanacak Uzaya giden yol Türkiye! NASA, SpaceX, Airbus, ESA; hepsi Antalya'da... Haberi Görüntüle

İKİ DEFA SURVİVOR'A KATILDI

Hasan Yalnızoğlu, Survivor'a iki defa katıldı. Yarışmaya ilk olarak 2013'te katılan Yalnızoğlu, yarışmayı ikinci olarak tamamladı. 2015 yılında Survivor All Star'a da kartılan Hasan Yalnızoğlu, o sene ise yarışmayı beşincilikle tamamladı. Ünlü isi ayrıca 1997 yılında kadınlarda Deniz Akkaya'nın erkeklerde de Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmayı başarmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading