Sitede Ara

Survivor İstanbul! CHP-DEM uzlaşısı çile getirdi: Öğrenciler çamurla kaplanan yoldan demirlere tırmanarak geçtiler

Yerel seçimler öncesi kirli ittifakların döndüğü Esenyurt Belediyesi, çocuklara 2024 yılında Survivor'ı yaşattı. Etkili olan sağanak yağış sonrası çamura dönen yollarda çocuklar korkuluklara tutunarak köprüden geçmeye çalıştı.

Gündem

30.09.2024, 21:00

CHP ve DEM Parti'nin "kent uzlaşısı" adı altında ittifak yaptığı Esenyurt'ta CHP adayı Ahmet Özer yüzde 49.04 oy olarak seçimleri kazanmıştı. Kirli ittifakın sonucunda kaybeden çocuklar oldu! 

Dün gece saatlerinde bastıran sağanak yağış Esenyurt'u vurdu. Bazı cadde ve sokaklarda rögarlar taştı, yollar göle döndü. Araçlar bazı noktalarda ilerlemekte zorluk çekerken sabah saatlerinde okulun yolunu tutan öğrenciler ise derse yetişebilmek için adeta mücadele verdi.

Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır yandı Faciaya ramak kalmıştı! 35 yolcusu olan şehirlerarası otobüs cayır cayır... Haberi Görüntüle

SURVIVOR PARKURU DEĞİL ESENYURT

Etkili olan sağanak yağış sonrası Esenyurt'taki Osman Nuri Bakırcı ortaokul yolu çamurla doldu. Sabah saatlerinde okula gitmek için yola çıkan öğrenciler çamura basmamak için köprünün kenarındaki demir korkuluklara tutunarak ilerlemeye çalıştı.

Çamur dolu yolu geçip okula yetişmek isteyen öğrencilerin verdiği mücadele ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Veliler yetkililere seslenirken, yoldaki çamur sorununun giderilmesini istiyor.

CHP'de bitmeyen rakı aşkı: Özgür Özel'den sonra Yılmaz Özdil'den akıllara zarar açıklama! CHP'de bitmeyen rakı aşkı: Özgür Özel'den sonra Yılmaz Özdil'den akıllara... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLAR ÇİLE, BAŞKAN ZILGIT ÇEKTİ

Çocukların çamurla mücadele verdiği sırada Esenyurt Belediye Başkanı Özer ise, Kardeş Kültürler Festivali kapsamında "Batman'e" türküsünü söylemekle meşguldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading