Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor'da bir gergin konsey daha! Acun Ilıcalı'nın kızdığı o isim kendisini savunamadı: Dışarıdan yiyecek temin eden yarışmacı kim?

Survivor'da bir gergin konsey daha! Acun Ilıcalı'nın kızdığı o isim kendisini savunamadı: Dışarıdan yiyecek temin eden yarışmacı kim?

Survivor All Star 2024'te bir gergin konsey daha geride kaldı. Tanıtımlarda dışarıdan yiyecek temin eden bir yarışmacı olduğu bildirilmiş fakat ismi açıklanmamıştı. Sır perdesi bu geceki konseyde aralandı. İşte detaylar...

Gündem

17.05.2024, 18:26

Sadece yarışmalarla değil olaylarla da gündemden düşmeyen Survivor All Star 2024'te bir gergin konsey daha geride kaldı. Tanıtımlarda dışarıdan yiyecek temin eden bir yarışmacı olduğu bildirilmiş fakat ismi açıklanmamıştı. Konuyla ilgili sır perdesi bu geceki konseyde aralandı. İşte detaylar...

Survivor'da bir olay bitiyor diğeri başlıyor. Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Sema-Pınar kavgası Sema'nın diskalifiye edilmesiyle sonuçlanmıştı. Bu haftaya ise Acun Ilıcalı'nın dışarıdan yemek temin edildiğine dair yaptığı açıklama damgasını vurdu. Herkesin merak ettiği bu ismi yine Acun Ilıcalı açıkladı. O isim Aysu.

Bu gece yayınlanan konseyde açıklamalarda buluna Acun Ilıcalı, mavi takım yarışmacısı Aysu Keskin'in abisinin Dominik'teki yerel biri ile iletişime geçerek hesabına para gönderdiği ve Aysu için yiyecek temin ettiği ortaya çıktı. Survivor yönetimi bu nedenle Aysu'ya 5 ödülden yararlanmama cezası verdi. Geçtiğimiz sene Yunanistan'da benzer sebeplerden 4 yarışmacı diskalifiye edilmişti.

Timur Cihantimur Türkiye'ye iade edilecek mi? ABD'den beklenen karar! Timur Cihantimur Türkiye'ye iade edilecek mi? ABD'den beklenen karar! Haberi Görüntüle

AYSU KESKİN KİMDİR?

15 Mayıs 1990 tarihinde Tekirdağ'da doan Aydu Keskin, Survivor 2024 yarışmasında mavi takımda yarışıyor. Aysu Keskin, aslen basketbolcu olup guard pozisyonunda oynamaktadır. 1,80 boyunda Aysu 34 yaşında.

 

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading