Takkeli şeytan! Gazze'deki bebek katillerine suspus olan Gülen: Yahudi çocuklar için salya sümük ağlamıştı!

Takkeli şeytan! Gazze'deki bebek katillerine suspus olan Gülen: Yahudi çocuklar için salya sümük ağlamıştı!

Hayatı boyunca zalimlerin, katillerin yanında saf tutan takkeli şeytan Gülen öldü. 15 Temmuz darbe girişimi ile gerçek yüzünü gösteren FETÖ Elebaşısı Gülen'in Siyonist uşakları için salya sümük ağladığı anlar tekrar gündem oldu. Hatırlanacağı üzere Gazze'li bebekler için tek bir söz etmeyen Gülen, İsrailli çocuklar için 'çok üzülüyorum' ifadelerini kullanmıştı

Gündem

21.10.2024, 11:57

Siyonistler ve haçlıların oyuncağı olan FETÖ'nün elebaşı Fetullah Günlen öldü. Yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından öldüğü açıklanan uluslararası casusluk ve terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fetullah Günlen, hayatı boyunca zalimlerin, katillerin yanında saf tutmuştu.

Başsavcılıktan dikkat çeken talep! Polis Şeyda Yılmaz'ı katleden cani için istenen ceza belli oldu Başsavcılıktan dikkat çeken talep! Polis Şeyda Yılmaz'ı katleden cani için... Haberi Görüntüle

İSRAİL İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜ

Tarihler 1990'lı yılları gösterdiğinde Irak lideri Saddam Hüseyin tarafından Filistinlilere yönelik katliamları engellemek için terör devleti İsrail’e füze saldırılarında bulunmuştu.

Saddam Hüseyin’in İsrail’e füze saldırısı İslam dünyasında büyük bir sevgi ile karşılanırken, FETÖ terör örgütü lideri Fetullah gülen ize buna karşı çıkmış ve İsrail’in yanında yer aldığını açıklamıştı.

Kan emici vatan hainlerine dur demeli! İşte bebek katillerini yakalatan CİMER ihbarı Kan emici vatan hainlerine dur demeli! İşte bebek katillerini yakalatan... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN İÇİN TEK CÜMLE ETMEDİ

Terör örgütü lideri Gülen, İsrailli teröristlerin Filistinli kadın, çocuk ve yaşlıları katletmesini görmezlikten gelerek, Saddam’ın attığı füzelerden korkan Yahudi çocukları için yüreğinin eridiğini ve çok ağladığını ifade etmişti.

İsrailli çocuklara üzülüyorum diyen Gülen, "İsrail'de bomba tehdidi altındaki Yahudi çocukları için yüreğimin yağları eriyor, onların başında patlayan bombalar sanki içimde patlıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

FETÖ terör örgütü lideri Gülen, terörist İsrail’in bir yıldır Filistin’de uyguladığı soykırıma karşı sessiz kalmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading