Talisca Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Talisca Fenerbahçe'ye mi geliyor?

Fenerbahçe, gelecek sezonun şampiyonluk yarışında ciddi bir rol oynamak için şimdiden hazırlıklara başladı. Bu çerçevede, Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'yı transfer gündemine aldı.

Gündem

31.05.2024, 12:49

Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer operasyonlarını hızlandırırken, dikkatini Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca'ya çevirdi. Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibiyle paylaşan Fenerbahçe, transferde önemli hamleler yapma kararlılığını şimdiden ortaya koyuyor.

Suudi Arabistan'da yayınlanan bir habere göre, Fenerbahçe, Al-Nassr'ın Brezilyalı yetenekli oyuncusu Anderson Talisca'yı transfer etmek için adımlarını hızlandırdı ve görüşmeleri başlattı. Haberde, Al-Nassr'ın yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle 30 yaşındaki bu önemli oyuncuya gelen teklifleri değerlendirebileceği ve bu transferin gerçekleşme olasılığının olduğu vurgulandı.

İstanbul'un barajlarında acil önlemler gerekiyor! Su seviyesi kritik seviyede: İSKİ’den paylaşılan son bilgiler korkuttu... İstanbul'un barajlarında acil önlemler gerekiyor! Su seviyesi kritik seviyede: İSKİ’den... Haberi Görüntüle

CORİNTHİANS YAKIN TAKİPTE

Ayrıca haberde, Fenerbahçe'nin yanı sıra Brezilya'nın Corinthians takımının da Anderson Talisca için devrede olduğu belirtildi ve Brezilyalı yıldızın durumunu yakından takip ettikleri ifade edildi.

Meteorloji'den 13 ile sarı alarm! Kuvvetli yağışlar yurdu etkisi altına aldı! 30 Eylül Pazartesi 2024 Hava durumu Meteorloji'den 13 ile sarı alarm! Kuvvetli yağışlar yurdu etkisi altına... Haberi Görüntüle

BU SEZONKİ KARNESİ

Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle yalnızca 25 maça çıkabilen Anderson Talisca, takımına 25 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

Domuz eti yersek ne olur, dinden çıkar mıyız? Domuz eti yersek ne olur, dinden çıkar mıyız? Haberi Görüntüle

TALİSCA'NIN BONSERVİSİ NE KADAR?

Brezilyalı Anderson Talisca'nın bonservis bedeli 15 milyon Euro'dur.

Anderson Talisca kimdir

Anderson Talisca kimdir

Küresel sansür dalgası! Alman DW'den Filistin vetosu: Türk psikoloğun Filistin paylaşımlarını hazmedemedi! Küresel sansür dalgası! Alman DW'den Filistin vetosu: Türk psikoloğun Filistin... Haberi Görüntüle

ANDERSON TALİSCA KİMDİR?

Anderson Souza Conceição, bilinen adıyla Talisca, 1 Şubat 1994 tarihinde Brezilya'nın Bahia eyaletine bağlı Feira de Santana şehrinde doğdu. 1,91 metre boyundaki Talisca, ofansif orta saha pozisyonunda oynadı. Beşiktaş Futbol Kulübü'nde de forma giyen Talisca, daha sonra Guangzhou Evergrande takımında mücadele etti. Futbol tutkusu çok genç yaşlarda başlayan Talisca, 2007 yılında Vasco de Gama takımında futbola adım attı. 2009 yılına kadar bu kulüpte forma giyen Talisca, 2009-2013 yılları arasında Bahia takımının altyapısında kariyerini sürdürdü.

Habere Tepki Ver

7

1

0

1

1

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading