Yandex Metrica

Tamayo Perry kimdir? Karayip Korsanları'nda hangi rolde oynadı?

Tamayo Perry kimdir? Karayip Korsanları'nda hangi rolde oynadı?

Dünyanın en popüler film serilerinden biri olan Karayip Korsanları'nda rol alan oyuncu Tamayo Perry Hawai'de sörf yaparken köpek balıklarının saldırısına uğradı. Tamayo Perry'nin ölüm tüm dünyada büyük ses getirdi. Tamayo Perry aynı zamanda usta bir sörfçü ve cankurtaran olarak biliniyordu. Ölüm haberinin duyulmasının ardından Tamayo Perry kimdir? Karayip Korsanları'nda hangi rolde oynadı? soruları gündeme geldi. İşte Tamayo Perry'nin hayatı ve biyografisi...

Gündem

24.06.2024, 15:48

Tamayo Perry Hawai'de korkunç şekilde hayatını kaybetti. Sörf yaptığı sırada köpek balıklarının saldırısına uğrayan Tamayo Perry öldü. 

Benzine bu gece zam var mı? 24 Haziran Pazartesi benzine zam gelecek mi? Benzine bu gece zam var mı? 24 Haziran Pazartesi benzine... Haberi Görüntüle

TAMAYO PERRY KİMDİR?

Tamayo Perry Karayip Korsanları filmindeki rolüyle biliniyordu. Tamayo Perry "Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde" filminde rol almıştır. Tamayo Perry iyi bir yüzücü, sörfçü ve cankurtaran olarak görev yapıyordu. Aynı zamanda dizilerde ve filmlerde de rol alan  Tamayo Perry'nin en büyük rolü ise Karayip Korsanları filminde oldu.

49 yaşındaki Tamayo Perry'nin cansız bedeni Oahu Adası'nın Kuzey Kıyısındaki Malaekahana Plajı'nda bulundu. Talihsiz oyuncunun bir bacağının ise eksik olduğu belirtildi. 

Manevranın sonu kötü bitti: Otomobil denize uçtu Manevranın sonu kötü bitti: Otomobil denize uçtu Haberi Görüntüle

TAMAYO PERRY KARAYİP KORSANLARINDA HANGİ ROLDE OYNADI?

Tamayo Perry "Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde" serisinde rol aldı. Kısa bir süreliğine ekranda gürünen Tamayo Perry aynı zamanda Büyük Dalga (2002), Hawaii Five-0 (2010) and The Big Bounce (2004) yapımlarında da rol aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading