Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı?

Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı?

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın İngiltere Championship'te mücadele eden kulübü Hull City'de başkan yardımcısı olarak görev yapan Tan Kesler'in görevinden ayrıldığı açıklandı. Peki Tan Kesler kimdir? Tan Kesler Hull City'den neden ayrıldı?

Gündem

17.10.2024, 15:51

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de işler beklendiği gibi yolunda gitmiyor. Sportif başarıyı bir türlü yakalayaman takım 3. sırada yer alıyor. Takımda kan kaybı devam ederken Hıll City'de İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Tan Kesler ile yolların ayrıldığı açıklandı. Tan Kesler'in kim olduğu ise spor severler tarafından merak edilmeye başlandı.

İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi anlattı: Olay günü bakın ne yapmış? İki kızı vahşice katleden katilin son günü: Mahalleli o caniyi... Haberi Görüntüle

TAN KESLER KİMDİR?

Tan Kesler 14 Mayıs 1979'da Adana'da dünyaya geldi. Hull City'nin başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu. Aynı zamanda iş insanıdır. 

Tan Kesler eski Türk uluslararası futbolcu ve teknik direktör Şevket Kesler'in [oğludur.

Kean Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme ve Finans alanında lisans derecesi aldı.

Kesler, üniversitenin basketbol takımında oynadı. Daha sonra New York Üniversitesi'nde Spor İşletmeciliği alanında yüksek lisans derecesi aldı.

Kesler, eski bir FIFA lisanslı temsilcidir ve 2017'den 2022'ye kadar HTK Sports & Media'nın başkanıydı.

Ayrıca daha önce Türkiye Futbol Federasyonu'nda çalıştı.

Tan-Kesler-kim.webp

 Acun Ilıcalı'nın Hull City A.F.C.'yi almasından sonra Ilıcalı tarafından kulübün başkan yardımcısı olarak atandı.

Kesler, 17 Ekim 2024'te karşılıklı anlaşmayla Hull City'den ayrıldı.

Kesler, 29 Aralık 2019'da Ksenia Shamilova ile evlendi. Çiftin 26 Nisan 2022'de doğan bir oğulları var.

8 gündür tek bir iz yok! Rojin'i arama çalışmalarında yeni gelişme: Bulmak için o sistemi devreye koydular! 8 gündür tek bir iz yok! Rojin'i arama çalışmalarında yeni... Haberi Görüntüle

TAN KESLER HULL CİTY'DEN NEDEN AYRILDI?

Hull City'nin resmi internet sitesinden ayrılık duyuruşdu. Açıklamada "İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Tan Kesler ile karşılıklı anlaşmayla yollarımızı ayırdık. Tan'a gelecek için en iyisini diliyoruz ve zamanı gelince taraftarlarımıza daha detaylı bilgi vereceğiz." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading