Sitede Ara

Taş Kağıt Makas dizisi bitti mi, neden yok?

Taş Kağıt Makas dizisi bitti mi, neden yok?

Pek çok dizinin yayın hayatı düşük reytingler nedeniyle kısa sürdü. Son olarak Kanal D'nin iddialı yapımı Taş Kağıt Makas için erken final kararı alındı. Başrollerini Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi ve Burak Yörük'ün paylaştığı dizi artık izleyicilerle buluşamayacak.

Gündem

04.10.2024, 09:07

Senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı MF Yapım imzalı "Taş Kağıt Makas" dizisi iilk bülümleriyle izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Yaşadığı özel durumlar nedeniyle uzun yıllar sonra ilk defa bir dizide rol alan Ozan Güven'in de kadrosunda olduğu Taş Kağıt Makas dizisinin reytingleri düşmeye başladı. Dizi için kaçınılmaz son yaklaştı. 

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye eski Türkiye değil Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye eski Türkiye değil Haberi Görüntüle

TAŞ KAĞIT MAKAS BİTTİ Mİ, NEDEN YOK?

MF Yapım imzalı Taş Kağıt Makas'ın ilk bölümü 28 Şubat 2024'te yayınlandı. 

Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyordu. Dizi düşen reytingler nedeniyle yayın hayatına son veriyor. Dizi 19. bölümün ardındna ekranlara gelmesi beklenmiyor. 

Dr. Oetker boykot mu? Dr. Oetker kimin, İsrail malı mı? Dr. Oetker boykot mu? Dr. Oetker kimin, İsrail malı mı? Haberi Görüntüle

TAŞ KAĞIT MAKAS FİNAL NE ZAMAN?

Türk yapımı dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki dizinin 19. bölümle ekranlara veda etmesi bekleniyor. 

Şehit olan Şeyda Yılmaz'ın polis eşinden yürek burkan sözler: Bakın saldırıyı nasıl ve nereden öğrenmiş Şehit olan Şeyda Yılmaz'ın polis eşinden yürek burkan sözler: Bakın... Haberi Görüntüle

YENİ OYUNCULAR DİZİYİ KURTARAMADI

Taş Kağıt Makas dizisinin kadrosuna bu sezon Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu da dahil olmuştu. Ancak bu transferler de dizinin geleceğini kurtaramadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading