Yandex Metrica

Sitede Ara

Tatil beldesinde klima skandalı! Tatilci lobiye yatak serip yattı! 5 yıldızlı oteli birbirine kattı!

Tatil beldesinde klima skandalı! Tatilci lobiye yatak serip yattı! 5 yıldızlı oteli birbirine kattı!

Antalya Belek'te 5 yıldızlı otele tatile giden bir adam odasındaki klima bozulunca çözüm bulamadı. Genç adam çareyi ise otelin lobisine yatak sererek sesini duyurmak istedi. Oteli birbirine katan adam için ise bakanlık devreye girdi.

Gündem

21.07.2024, 15:08

Antalya'nın Belek ilçesinde 5 yıldızlı bir otel ilginç görüntülere sahne oldu. Cenk Bilge isimli bir şahıs, otelde konakladığı günlerde odasındaki klimanın bozuk olduğunu ve çözüm için otel çalışanlarından yardım istedi. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahlat'taki Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar: Fitne ateşiyle de mücadele ediyoruz Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahlat'taki Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar: Fitne... Haberi Görüntüle

OTEL LOBİSİNDE YATAKLI PROTESTO

Tatilci sorunun kimse tarafından sorun çözüme kavuşturulmadığı için protesto etmeye karar verdi. Tatilci sabah saatlerinde odasındaki döşeği alıp lobiye indirdi. 

Kalabalığın ortasına yatan Cenk Bilge 20 saattir herhangi bir çözüm yok dediği, “20 saattir birisiyle konuşmak istediğimi söyledim 20 saattir herhangi bir çözüm yok. Teknik müdürle konuşmak istiyorum gelmiyor. Otelin müdürü ya da herhangi bir sorumluyla konuşmak istiyorum gelmiyor. Resepsiyondaki arkadaşlar da kimsenin gelmediğini söylüyor. Ben de otelde en serin yerin yemekhane olduğunu gördüm. Şu anda yemekhaneye yatağı serdim bakalım nasıl bir çözümleri olacak göreceğiz.”  dedi.

5 yıl sonra bir ilk yaşanmıştı! Yunan bakandan dikkat çeken Türkiye açıklaması 5 yıl sonra bir ilk yaşanmıştı! Yunan bakandan dikkat çeken... Haberi Görüntüle

BAKANLIK OLAYA EL ATTI

Durumu iki yetkiliye anlatan Cenk Bilge, yardım istediğini ancak kimsenin sorununa çözüm bulmadığını belirtti. Cenk Bilge o anları sosyal medya hesabından paylaştı ve Bilge Bakanlık'tan yetkililerin ilgilendiğini belirterek, “Bakanlık yetkilisi 3 kişi 00.30’da otele geldi. Konuyla ilgileniyorlar, özellikle klimalar konusunda gerekli evrakları talep ettiklerini işletme ile ilgili süreç başlattıklarını paylaştılar. Buradan sesimi duyurmama yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Umarım diğer işletmelere örnek olur.” dedi.

Vicco ne malı? Vicco ayakkabı Türk malı mı, nerede üretiliyor? Vicco ne malı? Vicco ayakkabı Türk malı mı, nerede üretiliyor? Haberi Görüntüle

OTEL YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin ise Otel açıklama yaptı. Otel yetkilileri, “Beyefendi, otelimizde 4 gün süren bir tatil yaptı ve bugün çıkış yaptı. Dün hiçbir şey yaşanmamış gibi vedalaşarak ayrıldık. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gelip gece saatlerinde tutanak tuttular, müşterimizle de görüştüler, müşteri bulunmayan odaları kontrol ettiler” dedi.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading