Yandex Metrica

Sitede Ara

"Tayvanlı arama-kurtarma ekibi Türkiye'yi terk etti" iddiası doğru mu?

"Tayvanlı arama-kurtarma ekibi Türkiye'yi terk etti" iddiası doğru mu?

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü Kardaş, Tayvanlı arama-kurtarma ekibinin sorun yaşadığı ve bu yüzden ülkeyi terk ettikleri iddiasının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş, Tayvanlı arama-kurtarma ekibinin sorun yaşadığı ve bu yüzden ülkeyi terk ettikleri iddiasının gerçek dışı olduğunu ifade etti.

Kardaş, sosyal medya hesabından, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye gelerek Adıyaman'da arama-kurtarma çalışmaları yapan Tayvanlı ekibin ülkeyi terk ettikleri iddiasına ilişkin paylaşımda bulundu.

Engin Polat yeniden tutuklanacak mı? Tahliye olan Engin Polat tekrar cezaevine girecek mi? Engin Polat yeniden tutuklanacak mı? Tahliye olan Engin Polat tekrar... Haberi Görüntüle

"SEREMONİ İLE UĞURLANDILAR"

Paylaşımında, Tayvanlı arama-kurtarma ekibinin tercümanlarının görüntülerine yer veren Kardaş, "Tayvanlı arama-kurtarma ekibinin sorun yaşadığı ve bu yüzden ülkeyi terk ettikleri iddiası gerçek dışıdır. Doğrusunu, Tayvanlı ekibe tercümanlık yapanlardan dinleyelim:

'Herhangi bir alınma gücenme görmedik. Çalışmalarını başarıyla tamamladılar. Seremoni ile uğurlandılar.'" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading