Sitede Ara

TB-3 ve ANKA-III müjdesi! Selçuk Bayraktar'tan heyecanlandıran açıklama: İlk kez olacak

TB-3 ve ANKA-III müjdesi! Selçuk Bayraktar'tan heyecanlandıran açıklama: İlk kez olacak

TEKNOFEST için Adana'da bulunan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'tan TB3 ve ANKA-III müjdesi geldi. Bayraktar, TB3 ve ANKA-3’ün halka açık ilk uçuşlarını TEKNOFEST Adana’da yapacağını açıkladı.

Gündem

01.10.2024, 18:57

TEKNOFEST Adana-Akdeniz 2024’ün gerçekleştirileceği Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda incelemelerde bulunan TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TEKNOFEST milletimize şimdiden coşkusunu hissettirmeye başladı diyen Bayraktar, "Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak yeni hava gösterilerimiz de var. Bunun yanında 11 yeni kategoride yarışmamız var. Bir kısmı burada devam ediyor olacak ve şampiyonların yarıştığı Şampiyonlar Ligi yarışmamız Adana'da devam ediyor olacak. 6 Ekim'e kadar buradayız." dedi.

Fenerbahçe Galatasaray maçı VAR hakemi kim? VAR'da hangi hakem var? Fenerbahçe Galatasaray maçı VAR hakemi kim? VAR'da hangi hakem var? Haberi Görüntüle

TB-3 VE ANKA-III MÜJDESİ

Sözlerine devam eden Bayraktar, "Festival yarın saat 09.00 itibarıyla başlayacak. Tüm Türkiye'yi, dost ve kardeş coğrafyaları TEKNOFEST Akdeniz'e, Adana'ya bekliyoruz. Bunun yanında özellikle yoğun bir katılım bekliyoruz. Ziyaretçilerimize hafta içini değerlendirmelerini ve özellikle toplu taşımayı kullanmalarını tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bu önemli bir husus. Yoğun bir katılım olacak gibi gözüküyor" diyen Bayraktar, "Bugüne kadar festival öncesinde en fazla sayıda kayıt var. Toplu taşıma da kolay bir ulaşım için önemli olacaktır. 7’den 77’e herkesi TEKNOFEST Adana’ya bekliyoruz. Sürpriz gösteriler olacak. Milli halk önündeki uçuşunu gerçekleştirecek milli hava araçlarımız olacak. Bunlardan bir tanesi ANKA-3. Bunun yanında Bayraktar TB-3 ilk defa halk önünde uçacak. Yine sürpriz hava gösterileri, aynı zamanda etkinlik stantlarımızda sürprizler var" dedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading