Yandex Metrica

TBMM'de kanlı kavga! Can Atalay oturumunda ortalık karıştı: Ahmet Şık'tan provokasyon!

TBMM, Can Atalay gündemiyle olağanüstü toplanırken TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, kürsüde skandala imza attı. Şık, AK Parti sıralarına dönüp, "Sizde utanma yok. Zerre miskal utanmanız yok. Haysiyetiniz yok" ifadelerini kullandı ve Meclis'e ara verildi. Aradan sonra tekrardan kürsüye çıkan provokatör Şık, AK Parti milletvekillerine dönerek "Gelmiş geçmiş en büyük vatan haini terörist sizsiniz" deyince Meclis'te yumruk yumruğa kavga çıktı.  

Gündem

16.08.2024, 17:09

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Can Atalay özel oturumu için yeterli sayıya ulaşıldı. AK Parti toplantıya iştirak ederken MHP Grubu katılım sağlamadı.

Narin'in kaybıyla birlikte herkes merak ediyor! Rakamlar korkunç: Türkiye'de kaç çocuk kayıp? Narin'in kaybıyla birlikte herkes merak ediyor! Rakamlar korkunç: Türkiye'de kaç... Haberi Görüntüle

MECLİS'TE TİP'İK PROVOKASYON

TİP İstanbul vekili Ahmet Şık, kürsüde skandal bir provokasyona imza attı.

Şık, AK Parti sıralarına dönüp "Sizde utanma yok. Zerre miskal utanmanız yok. Haysiyetiniz yok" deyince Meclis'te tansiyon yükseldi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Şık'a tepki gösterdi. Ahmet Şık da "Kes sesini diye bağırarak" Meclis'i sabote etti. Daha sonrasında AK Parti ve muhalefet bloğu arasında gerginlik yaşandı. Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ oturuma 15 dakika ara verdi.

Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler Haberi Görüntüle

AK PARTİLİ VEKİLLERE "VATAN HAİNİ" DEDİ, ORTALIK BİR KEZ DAHA GERİLDİ

Ahmet Şık aradan sonra kürsüde AK Parti milletvekillerine dönerek "Gelmiş geçmiş en büyük vatan haini terörist sizsiniz" deyince Meclis'te yumruk yumruğa kavga çıktı.

Şık, şöyle konuştu:

"Burada usulü konuşmaya gerek yok. Kanunsuzluğun teamül haline geldiği ülkede size mevzuat anlatacak değilim. Din şarlatanlığınıza, göstermelik milliyetçiliğinize kanan, hırsızlığınızı, yolsuzluğunuzu, hukuksuzluğunuzu görmezden gelenlere makbul vatandaş olarak gören sizlerden en çok duyduğumuz sözcükler 'vatan haini', 'FETÖ'cü', 'katil' terörisit. Can Atalay'a teröist demeniz hiç şaşırtıcı değil. Herkes bilsin, bu ülkenin en büyük terör örgütü hanedanlık mafyasıyla devlete çöken bu sırada oturanlar, en büyük teröristler de buradakilerdir."

Son dakika: Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den ilk veriler geldi Son dakika: Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den ilk veriler... Haberi Görüntüle

ALPAY ÖZALAN ŞIK’A YUMRUK ATTI

AK Parti milletvekilleri, sıralara vurarak Şık’ın konuşmasını kesti. Şık, “Hepinizin toplamının bu ülkeye faydası, bir Can Atalay kadar etmez” ifadesini kullandı. Bekir Bozdağ bir kez daha oturuma ara verdi.

Her adımda kazıklandım! İngiliz turistten şoke eden Türkiye açıklaması! Turizme balta vuruluyor Her adımda kazıklandım! İngiliz turistten şoke eden Türkiye açıklaması! Turizme... Haberi Görüntüle

DEM'Lİ VEKİLİN KAŞI YARILDI

İktidar ve muhalefet milletvekilleri birbirine girdi. Çıkan kavga nedeniyle tüm vekiller kürsü etrafında toplandı.

AK Partili Alpay Özalan, TİP'li milletvekili Ahmet Şık'a yumruk attı. Bu sırada DEM'li vekil Gülistan Koçyiğit de kaşından yaralandı.

Habere Tepki Ver

4

2

1

0

1

0

1

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading