TBMM'ye ön lisans mezunu cankurtaran aranıyor! İşte cankurtaran alımı için başvuru şartları

TBMM'ye ön lisans mezunu cankurtaran aranıyor! İşte cankurtaran alımı için başvuru şartları

TBMM idari teşkilat kadrolarında görevlendirilmek üzere 2 adet cankurtaran alınacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Kaynakları Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda sürekli işçi alımı statüsünde cankurtaranlardan 1'i kadın diğeri ise erkek olacak. İşte, Meclis'te cankurtaran alımı başvuru şartları…

Gündem

15.10.2024, 17:27

Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Kaynakları Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda TBMM idari teşkilat kadrolarında görevlendirilmek üzere 2 adet cankurtaran alımı yapılacağı duyuruldu. En az ön lisans mezunu 35 yaşını aşmamış 1 kadın ve 1 erkek cankurtaran alımı detayları paylaşıldı.

TBMM'ye cankurtaran alımı başvuru alımları 14 Ekim Pazartesi tarihinde başlamış olup 27 Ekim Pazar günü saat 23.59'a kadar devam edecektir.

Cankurtaran alımı için başvurular; e-Devlet Kapısı üzerinden TBMM/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı internet adresinden (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) elektronik ortamda yapılacaktır.

Twente Fenerbahçe maçı TRT1'de neden yok? FB-Twente maçı şifreli mi, hangi kanalda? Twente Fenerbahçe maçı TRT1'de neden yok? FB-Twente maçı şifreli mi,... Haberi Görüntüle

TBMM CANKURTARAN ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1) En az önlisans mezunu olmak

2) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından yetkilendirilmiş merkezlerden alınan Altın veya Gümüş cankurtaran belgesine sahip olmak.

3) Fiilen en az 1 yıl (360 gün) cankurtaran olarak çalıştığını e-Devlet Kapısından alınacak barkodlu SGK Hizmet Dökümü ile belgelemek. (SGK Hizmet Dökümünde cankurtaranlık alanına ilişkin meslek kodu bulunmayanlar ya da meslek kodu farklı olanların daha önce çalışmış olduğu SGK Hizmet Dökümünde yer alan işyerlerinden alacağı "cankurtaran" olarak çalıştığına dair çalışma belgesini ibraz etmesi gerekmektedir.)

4) Cankurtaranlık mesleğini yapmasına ilişkin herhangi bir sağlık sorunu ve engeli bulunmamak.

5) Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. 

6) Nöbet veya vardiya usulü çalışmaya engel durumu olmamak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading