Tekin Temel neden öldü? Hasta mıydı?

Tekin Temel neden öldü? Hasta mıydı?

Pek çok dizide rol alan Tekin Temel'in hayatını kaybettiği açıklandı. Tekin Temel'in neden öldüğü ise açıklandı. Usta oyuncu 56 yaşındaydı. Tekin Temel neden öldü, hasta mıydı? soruları ise pek çok kişi tarafından soruluyor.

Gündem

23.10.2024, 13:46

Türk dizi sektörününü acı kaybı... Daha önce popüler dizilerde rol alan Tekin Temel'in hayatını kaybettiği duyuruldu. Vefat haberini menajeri verdi. Yapılan açıklamada "Çok üzgünüm çok. Oyuncum Tekin Temel bu sabah vefat etmiştir. Ailesine ve tüm sevenlerin başı sağ olsun" denildi. Ölüm haberinin ardından Tekin Temel neden öldü? Hasta mıydı? soruları sorulmaya başlandı.

Savcıyı makam odasında tehdit eden 'bebek çetesi'nin ses kayıtları ifşa oldu: Mehtap çocuğu öldür! Savcıyı makam odasında tehdit eden 'bebek çetesi'nin ses kayıtları ifşa... Haberi Görüntüle

TEMEL TEKİN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU MU?

Temel Tekin 56 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm nedeni olarak kalp krizi gösterildi. Oyuncunun sabah saatlerinde dizi setine gitmek için hazırlanırken kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Temel Tekin'in daha önce de kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Temel Tekin'in kalbine daha önce stent takılmıştı. 

30 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba okullara tatil olacak mı? 30 Ekim okullar tatil mi? Çarşamba okullara tatil olacak mı? Haberi Görüntüle

TEMEL TEKİN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, Veda gibi projelerde rol alan Tekin Temel hayatını kaybetti.

Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen kimdir? Haberi Görüntüle

TEMEL TEKİN CENAZESİ NE ZAMAN, NEREYE DEFNEDİLECEK?

Tekin Temel'in cenaze namazı ikindi namazının ardından Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılınacak ve ünlü oyuncu son yolculuğuna uğurlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading