Sitede Ara

Teknofest Adana ne zamana kadar açık? Teknofest ne zaman bitecek?

Teknofest Adana ne zamana kadar açık? Teknofest ne zaman bitecek?

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Adana'da ziyaretçilerine kapıları açtı. Peki Adana'da Teknofest ne zamana kadar açık, ne zaman bitecek?

Gündem

02.10.2024, 17:57

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Adana'da başladı. İlk ziyaretçiler 2 Ekim'de gelmeye başladı. Yüz binlerce ziyaretçiyi ağırlaması beklenen Teknofest'te çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Bayraktar TB3 ve insansız savaş uçaklarından ANKA-3 halka açık ilk uçuş gösterisini yapacağı Teknofest'e katılmak isteyenler festivalin ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor. 

Kaçak elektronik sigaralarla yakalanmıştı! CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün partisinden istifa etti Kaçak elektronik sigaralarla yakalanmıştı! CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün partisinden... Haberi Görüntüle

TEKNOFEST ADANA NE ZAMANA KADAR AÇIK?

Teknofest Adana kapılarını 2 Ekim'de açtı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında olduğu 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı'nda düzenlenen festivale binlece ziyaretçi bekleniyor. Festival 2-6 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 

Union Saint Gilloise (Union SG) hangi ülkenin takımı? Union SG kadro değeri ne kadar? Union Saint Gilloise (Union SG) hangi ülkenin takımı? Union SG... Haberi Görüntüle

ADANA TEKNOFEST NE ZAMAN BİTECEK?

Festival 4 gün sürecek. 6 Ekim'e kadar devam edecek olan Teknofest'te TEKNOFEST Şampiyonlar Ligi, TEKNOFEST Proje Sergi Alanı, Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması, E-Ticaret Hackathonu, TEKNOFEST Drone Şampiyonası, World Drone Cup Yarışmaları ve Uluslararası Buluş Fuarı yapılacak.  50 yarışmaya, 790 bin takım ve 1 milyon 650 binden fazla yarışmacı başvurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading