TEKNOFEST'e giriş ücretli mi? 2024 TEKNOFEST ziyaretçi kayıt

TEKNOFEST'e giriş ücretli mi? 2024 TEKNOFEST ziyaretçi kayıt

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 2024 yılında Adana’da gerçekleştiriliyor. 2-6 Ekim tarihleri arasında TEKNOFEST’e gelecek olan ziyaretçiler için kayıt zorunluluğu bulunuyor. Peki, TEKNOFEST’e girişler ücretli mi, ücretsiz mi?

Gündem

02.10.2024, 12:45

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 2024 yılında Adana’da Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştiriliyor. Yüz binlerce teknoloji tutkununu buluşturmayı amaçlayan TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde yapılıyor.

Festival kapsamında seminerler, ödüllü teknoloji yarışmaları, yerli teknoloji sergileri, uluslararası girişim zirvesi düzenlenirken özellikle de gençlerin katılımının yüksek olduğu TEKNOFEST’e gelebilmek için ziyaretçi kaydı yaptırmak gerekiyor.

ADANA TEKNOFEST NE ZAMAN?

Adana TEKNOFEST, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştiriliyor. Festival, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın organizasyonuyla yapılıyor.

TEKNOFEST ücretli mi

TEKNOFEST ÜCRETSİZ Mİ?

Adana TEKNOFEST’e katılımlar tamamen ücretsizdir. Ancak etkinlik alanına giriş yapılabilmesi için ziyaretçilerin kayıt yapması gerekirken 7 yaş altı ziyaretçiler için kayıt zorunluluğu bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading