Televizyon tamircisinin gözü döndü gittiği evde dehşet saçtı: Çekiçle kafalarını ezdi

Aydın'da televizyon tamiri için gittiği evde gözü dönen M.G., isimli usta, çıkan tartışma sonrası evdeki herkesi çekiçle yaraladı. Olayda biri çocuk 4 kişi yaralanırken, yaralıların kafatasında kırık ve çatlaklar bulunduğu öğrenildi. Tartışma sonrası gözü dönen ve evdeki tüm fertleri çekiçle ağır yaralayan televizyon tamircisi vatandaşlar tarafından kıskıvrak yakalandı. Jandarma ekiplerine teslim edilen M.G. gözaltına alındı.

Gündem

17.07.2024, 12:00

Aydın'da dün akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Televizyon tamircisi gittiği evde dehşet saçtı

Edinilen bilgiye göre; korkunç olay, Aydın'da meydana geldi. Televizyon tamirciliği yapan M.G. isimli şahıs 65 yaşındaki H.D.’nin (65) evine gitti.

AK Parti'nin kurucuları arasındaydı! Cüneyd Zapsu 'yeni dünya düzeni'ni 2018 yılında  böyle anlatmıştı: İsrail ve Çin insanları kontrol ediyor? AK Parti'nin kurucuları arasındaydı! Cüneyd Zapsu 'yeni dünya düzeni'ni 2018... Haberi Görüntüle

ÇEKİÇLE KAFALARINI EZDİ

Evde bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışma sonrası gözü dönen televizyon tamircisi çekiçle önce ev sahibinin kafasına ve göğsüne daha sonra eşi, kızı ve torununun başına vurdu. Aldıkları çekiç darbesinden sonra evdeki tüm fertler yaralandı. Sesleri duyan komşular eve gidince görüdkleri manzara karşısına şoke oldular.

İhbarın ardından sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine geldi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaparak ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kendi belediyelerinden haberleri yok! Halk TV'de skandal habercilik: Belediyenin CHP’den CHP’ye geçtiğini gizlediler Kendi belediyelerinden haberleri yok! Halk TV'de skandal habercilik: Belediyenin CHP’den... Haberi Görüntüle

KOMŞULAR TARAFINDAN YAKALANDI

Tartışma sonrası gözü dönen ve evdeki tüm fertleri çekiçle ağır yaralayan televizyon tamircisi vatandaşlar tarafından kıskıvrak yakalandı. Jandarma ekiplerine teslim edilen M.G. gözaltına alındı.

İletişim Başkanı Altun'dan sosyal medya açıklaması: 'Kamusal denetim süreçlerine ihtiyacımız var' İletişim Başkanı Altun'dan sosyal medya açıklaması: 'Kamusal denetim süreçlerine ihtiyacımız... Haberi Görüntüle

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Hastanede tedavi altına alınan H.D.’nin kafa tasında parçalı kırık bulunduğu, sol kaburgasındaki kırıktan dolayı da akciğerleri zarar gördüğü tespit edildi. Durumu ağır olan yaşlı adam, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Eşi N.D.’nin ve torunu B.G.’nin kafa tasındaki çatlak nedeniyle beyin kanaması geçirdiği belirlenirken yoğun bakım servisine alındı. H.D.’nin kızı H.G.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ekin Zühre neden öldü? Ekin Zühre neden öldü? Haberi Görüntüle

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olayın ardından şahısların yakınları Nazilli Devlet Hastanesi’nde akın etti. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hastane ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading