Yandex Metrica

Terör finansmanına ağır darbe: Mal varlıkları donduruldu

Terör finansmanına ağır darbe: Mal varlıkları donduruldu

Eli kanlı terör örgütleriyle bağlantılı bazı gerçek ve tüzel kişilerin mal varlıkları donduruldu. Bakanlıkça hazırlanan "Malvarlığının Dondurulması Kararı", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Gündem

31.08.2024, 12:33

Eli kanlı terör örgütleriyle olan mücadele etkin ve kararlı bir şekilde devam ederken Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir karar alındı. Terör örgütleriyle bağlantılı bazı gerçek ve tüzel kişilerin mal varlıkları donduruldu.

Bakanlık tarafından hazırlanan "Malvarlığının Dondurulması Kararı", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Mavi Vatan'a 'masal' diyen UBER Namık, BRICS söylentisiyle çılgına döndü: Cevap için ABD'yi beklemedi Mavi Vatan'a 'masal' diyen UBER Namık, BRICS söylentisiyle çılgına döndü:... Haberi Görüntüle

MAL VARLIKLARI DONDURULDU

Buna göre, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamında "terörün finansmanı" suçu kapsamına giren fiilleri gerçekleştirdikleri hususunda makul sebeplerin varlığına istinaden, PKK/KCK bağlantılı 14 gerçek kişi ile 1 tüzel kişinin, FETÖ/PDY bağlantılı 20 gerçek kişi ile 18 tüzel kişinin ve MKP terör örgütü bağlantılı 5 gerçek kişinin Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu.

MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi MSB görüntüleri paylaştı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

İKİ BAKAN TARAFINDAN İMZALANDI

Öte yandan, terörizmin finansmanı suçu iddiasıyla mal varlığı dondurulan Yunus Emre Sarban ve Sevda Vural'a yönelik hükümler, makul sebeplerin ortadan kalktığı gerekçesiyle kaldırıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından imzalandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading