Yandex Metrica

Terör örgütü PKK'nın 'Sözde' marşıyla son ses trafikte geziyordu! Terör propagandası yapan kadın gözaltına alındı!

İstanbul'da trafikte seyir halindeyken aracında dinlediği PKK'nın 'Sözde' marşıya terör örgütü propagandası yapan kadın gözaltın alındı. PKK yandaşı, bölücü kadının evinden ters kelepçe ile alınması dikkatlerden kaçmadı.  

Gündem

28.07.2024, 16:52

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntüler, gözaltını beraberinde getirdi.

Mersin'deki PKK yandaşlarının halay videosunun ardından İstanbul'da terör propagandası yapanlar birer birer gözaltına alındı.

Kayıp Narin için ekipleri umutlandıran gelişme: Deprem görüntüleme cihazları getirildi Kayıp Narin için ekipleri umutlandıran gelişme: Deprem görüntüleme cihazları getirildi Haberi Görüntüle

ARABASINDA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PROPAGANDASINI YAPMIŞTI

İstanbul'da aracıyla seyir halindeyken terör örgütü PKK propagandası yapan kadın sürücü, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Terör örgütü PKK sevdalısı kadın videoya "İstanbul'un göbeğinde son sesle bu parçayı açmak, herkesin harcı değil diye düşünüyorum" notu düştü

.

Şehit Ayşenur'ün ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı! 'Buraya defnedilmesini istiyoruz' Şehit Ayşenur'ün ata evi Türk bayraklarıyla donatıldı! 'Buraya defnedilmesini istiyoruz' Haberi Görüntüle

PKK SEVİCİLERİ BİRER BİRER YAKALANDI

İstanbul'da emniyet ekipleri, terör halayı ve PKK propagandası yapan şarkıları dinleyenlere yönelik büyük bir operasyon başlattı.

Adresleri belirlendikten sonra bu sabah erken saatlerde 7 ayrı ilçede 24 adrese peş peşe baskın düzenlendi. Örgütü övücü/destekleyici şarkılar eşliğinde terör örgütü propagandası yapan 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan terör örgütü PKK destekçilerinden biri de Berfin kullanıcı adıyla terör şarkısı dinleyen kadındı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading