Yandex Metrica

Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, son 4 günde Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen PKK’lı terörist sayısının 35 olduğu belirtildi.

Gündem

06.09.2024, 14:38

Eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadele tüm hızıyla devam ediyor.

Kahraman Türk askerleri 2 Eylül 2024 tarihinde Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendi.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı.

İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç TL? İstanbul'da palamut fiyatı ne kadar? Ankara ve İzmir'de palamut kaç... Haberi Görüntüle

35 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yapılan açıklamada ''Düzenlenen hava harekâtında ilk belirlemelere göre en az 20 terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede, hedef kıymetlendirme çalışmaları devam ediyor.'' denildi.

Ayrıca açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi;

''Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine düzenlenen hava harekâtı ile 7 terörist daha etkisiz hâle getirildi. Böylece, son 4 günde Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen PKK’lı terörist sayısı 27 oldu.''

Öte yandan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 8 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Toplamda öldürülen terörist sayısı 35 oldu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading