Terörist Gülen'in ölümü büyük sevinçle karşılandı! Sosyal medyada TT oldu: Gebermiş!

Terörist Gülen'in ölümü büyük sevinçle karşılandı! Sosyal medyada TT oldu: Gebermiş!

15 Temmuz hain darbe girişimin 1 numaralı ismi terörist elebaşı Fetullah Gülen'in ölmesi sosyal medyada büyük bir sevinçle karşılandı. Gülen'in ölüm haberinden sonra "Gebermiş" ifadesi "trend topic" en popüler konu olarak ilk sırada yer aldı. 

Gündem

21.10.2024, 15:51

Fethullaçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sosyal medyada kısa bir sürede ilk sırada yer aldı. Terörist başının ölümünden sonra yazılan "Ateşi bol olsun", "Cehenneme bir kişilik rezervasyon yapabilir misiniz?" şeklindeki ifadeler dikkat çekti.

İtalyan devi o modelin üretimini durdurdu: Gelmiş geçmiş en çok satılandı.. İtalyan devi o modelin üretimini durdurdu: Gelmiş geçmiş en çok... Haberi Görüntüle

ÖLÜMÜ SEVİNÇLE KARŞILANDI 

Örgüte bağlı hesapların duyurduğu gelişmenin ardından, Türkiye'nin yakın tarihindeki 15 Temmuz darbe girişimli başta olmak üzere birçok toplumsal olayın fitilini ateşleyen, Türkiye ve Türk milletine büyük zararlar veren Gülen'in ölümü büyük bir kitle tarafından sevinçle karşılandı.  

Yenidoğan çetesini çökerten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin kimdir? Yenidoğan çetesini çökerten Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin kimdir? Haberi Görüntüle

ARKASINDAN BEDDUALAR EDİLDİ

Kısa sürede yapılan on binlerce paylaşımda yer alan 'Gebermiş' etiketi sosyal medya mecralarında trend topic en popüler konu haline geldi. Gülen'in arkasından edilen kötü dilekler arasına "Ateşi bol olsun", "Cehenneme bir kişilik rezervasyon yapabilir misiniz?" şeklindeki ifadeler yazıldı. 

Erdoğan'dan son dönemdeki şiddet olaylarıyla ilgili son dakika açıklaması: Gençlerimizi kaybetmeyi göze alamayız Erdoğan'dan son dönemdeki şiddet olaylarıyla ilgili son dakika açıklaması: Gençlerimizi... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTİN YERİNE KİM GEÇECEK? 

Öte yandan sosyal medyada cevap aranan bir başka soru da "Gülen'in yerine kimin geçeceği" oldu. Gülen'in yerine geçebilecek olası isimler arasında Mustafa Özcan, İsmail Büyükçelebi, Cevdet Türkyolu ve Osman Şimşek öne çıktı. Ancak Amerikan gizli servisleriyle ortak çalıştığı bilinen örgütün geleceğine bu ülkenin siyasi çıkarları doğrultusunda karar verileceği, FETÖ'nün lağvedilme ihtimalinin de bulunduğu ifade ediliyor.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading