Teröristbaşı Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu

Teröristbaşı Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu

Eli kanlı terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen’in cenaze töreni Pensilvanya’da örgütün merkezi sayılan kampta yapılacak.

Gündem

22.10.2024, 15:55

İki gün önce ABD'de hayatını kaybeden Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in cenaze töreninin nerede yapılacağı merak ediliyordu.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in tartışmalara konu olan cenazesi ile ilgili detaylar belli olmaya başladı.

Cenazenin ne zaman olacağı, kimlerin katılacağı, nereye gömüleceği ve cenaze namazını kimin kıldıracağı ile ilgili örgüt içindeki anlaşmazlıklar, örgüt yönetimindeki isimlerin baskıları ile ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı büyük değişimi: Erhan Ufak nasıl zayıfladı? Ameliyat mı oldu? Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı büyük değişimi: Erhan Ufak nasıl zayıfladı?... Haberi Görüntüle

GÜLEN'İN CENAZESİ NEREDE YAPILACAK?

Eli kanlı terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in cenazesinin perşembe günü Pensilvanya’daki örgütün merkezi sayılan kampta yapılacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre; Fethullah Gülen, kamp içinde yer alan ve daha önce kendi ’işaret ettiği’ yere gömülecek. Cenaze namazını FETÖ elebaşı Gülen’in ev arkadaşı Suat Yıldırım kıldıracak.

Kadınlar şiddet endişesi yaşıyor! Türkiye'de biber gazında talep patlaması: Stoklar tükendi! Kadınlar şiddet endişesi yaşıyor! Türkiye'de biber gazında talep patlaması: Stoklar... Haberi Görüntüle

ÖRGÜT MENSUPLARI ABD'YE DOĞRU YOLA ÇIKTI

Ayrıca üst düzey örgüt mensupları Gülen'in cenazesi için ABD’ye doğru yola çıktı. Gülen’in aile üyeleri cenazeye bir arada katılarak sözde birlik mesajı verecek. Örgüt, Fethullah Gülen’in son anlarını da daha sonra yazılı bir şekilde paylaşacak.

Öte yandan terörist başı Fethullah Gülen’in rahatsızlanması sonrası hastaneye kaldırıldığı, örgütün diğer üyelerinden saklandı. Terörist Gülen’in yazılı bir miras bıraktığı da örgüt üyeleri arasında konuşulan bilgiler arasında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading