Yandex Metrica

Teröristlere pençe vuruldu kilit kapanıyor! MSB duyurdu: 19 terörist öldürüldü

Teröristlere pençe vuruldu kilit kapanıyor! MSB duyurdu: 19 terörist öldürüldü

Son dakika haberi....Türk Silahlı Kuvvetleri PKK terör örgütüne peş peşe darbeler indirmeye devam ediyor. MSB son olarak 19 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

Gündem

13.09.2024, 14:57

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak'a bağlı Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nde PKK'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan Pençe Kilit Operasyonları başarılı bir şekilde yürütülmeye devam ediyor. Son olarak düzenlenen operasyonlarda Irak’ın kuzeyinde 19 terörist öldürüldü.

2024 Dünyanın en iyi şirketleri listesi Türk şirketler hangileri? Listede kaç Türk şirketi var? 2024 Dünyanın en iyi şirketleri listesi Türk şirketler hangileri? Listede... Haberi Görüntüle

19 TERÖRİST SARI TORBAYA 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; 7, 8 ve 9 Eylül tarihlerinde düzenlenen hava harekâtları sonucunda Gara’da 10, Hakurk’ta 6 ve Kandil’de 3 terörist olmak üzere toplam 19 terörist etkisiz hâle getirildi. 

İzmir'e bakanlık müdahalesi! Bakan Kurum bilim kurulunu topluyor! Körfez nefes alacak İzmir'e bakanlık müdahalesi! Bakan Kurum bilim kurulunu topluyor! Körfez nefes... Haberi Görüntüle

"ÖNGÜRÜLEMEZ VE SÜREKLİ OPERASYONLARA DEVAM"

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi! Irak’ın kuzeyine 7, 8, 9 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen hava harekâtları sonucunda Gara’da 10, Hakurk’ta 6 ve Kandil’de 3 terörist olmak üzere toplam 19 terörist etkisiz hâle getirildi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz. 

Beyaz Saray'dan Ayşenur Eygi açıklaması! Sözcü cevap vermekte zorlandı: 'Aile üyeleriyle temas halindeyiz' Beyaz Saray'dan Ayşenur Eygi açıklaması! Sözcü cevap vermekte zorlandı: 'Aile... Haberi Görüntüle

"TERÖRİSTLER KENDİNİ BEKLEYEN SONDAN KAÇAMAYACAK"

Milli Savunma Bakanlığı geçtiğimiz günlerde, "Kilit kapanmaktadır. Kendisini bekleyen sona yaklaştığını anlayan terör örgütü dezenformasyona başladı. Bunlar beyhude çabalardır. Terör örgütü kendini bekleyen sondan kaçamayacaktır" açıklamasında bulunmuştu. 

Narin Güran cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Ramazan kız öldü mü? Narin Güran cinayetini çözecek ses kaydı ortaya çıktı: Ramazan kız... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE DEVLETİ TERÖRİSTANA ASLA GEÇİT VERMEYECEK"

Bakan Güler "Orada PKK/PYD bağlantılı bir oluşuma izin vermeyeceğiz. Bunu zaten daha önce de defalarca dile getirmiştik. Burada bir kez daha bunu muhataplarımıza ifade ettim. Türkiye Cumhuriyeti, teröristana asla geçit vermeyecek. Sayın Cumhurbaşkanı da dün NATO toplantısında bunu vurguladı." dedi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading