Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

Teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam: Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 13 terörist yok edildi

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerindeki 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gündem

02.07.2024, 13:03

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mcüadelesi tüm hızıyla sürüyor.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu ile Suriye'nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerindeki tespit edilen teröristlere hak ettikleri ceza verildi.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada ''Teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam'' denildi.

Devlet Bahçeli rahatsızlandı mı? Grup toplantısını neden oturarak yaptı? Devlet Bahçeli rahatsızlandı mı? Grup toplantısını neden oturarak yaptı? Haberi Görüntüle

13 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Açıklamanın devamında ''Irak'ın kuzeyindeki Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyi ve Zeytin Dalı bölgelerindeki 3 PKK/YPG'li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.'' ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading