Teyzeleri cenazesini alınca gözyaşlarına boğuldu! Sıla Bebek cennete uğurlanıyor!

Teyzeleri cenazesini alınca gözyaşlarına boğuldu! Sıla Bebek cennete uğurlanıyor!

Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri'nin hastane morgundan alınan cenazesi, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'ndeki dedesi Lütfü Güler'in evinin önüne götürülüp, helallik alındı. Helalliğin ardından Sıla'nın tabutu, cenaze namazının kılınacağı Yeni Cami'ye götürüldükten sonra toprağa verildi.   

Gündem

08.10.2024, 17:15

Tekirdağ'da şiddet gören ve cinsel istismara uğrayan, tedavi gördüğü hastanede bir ay sonra yaşamını yitiren Sıla Yeniçeri için Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi'nde Yeni Cami'de öğle vakti cenaze namazı kılındı. 

Şehir hastanelerine KPSS şartsız en az lise mezunu hemşire alımı! İŞKUR başvuru şartları ve açık pozisyonlar Şehir hastanelerine KPSS şartsız en az lise mezunu hemşire alımı!... Haberi Görüntüle

DEDESİNİN SOYADI İLE SELASI OKUNDU

Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri'nin hastane morgundan alınan cenazesi, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'ndeki dedesi Lütfü Güler'in evinin önüne götürülüp, helallik alındı. Helalliğin ardından Sıla'nın tabutu, cenaze namazının kılınacağı Yeni Cami'ye götürüldü. 

Kapalı Çarşı esnafı ayaklandı! Bu sefer kriz büyük Kapalı Çarşı esnafı ayaklandı! Bu sefer kriz büyük Haberi Görüntüle

"SILA BİZİM KIZIMIZ"

Camide okunan selada, Sıla'nın soyadı dedesinin soyadı olan Güler olarak okundu. Camide, teyzeler Aslı Tatar ile Elif Akyüz tabuta sarılıp, gözyaşı döktü. Teyzeleri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden gelen görevliler teselli etmeye çalıştı. Cenazeye katılan kadınlar, 'Sıla bizim kızımız' yazılı dövizler taşıdı.

Eski futbolcu Serhat Akın sosyal medya hesabından duyurdu: 'Ayağıma sıktılar' Eski futbolcu Serhat Akın sosyal medya hesabından duyurdu: 'Ayağıma sıktılar' Haberi Görüntüle

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tekirdağ'da şiddet gören ve cinsel istismara uğrayan, tedavi gördüğü hastanede bir ay sonra yaşamını yitiren Sıla Yeniçeri için Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi'nde Yeni Cami'de öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ile Sıla'nın yakınları, siyasi parti temsilcileri, kadın sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda kişi katıldı.

Vaniköy'den sonra Sarıyer! İBB göz yumuyor: Boğaz'da bir kaçak villa daha ortaya çıktı Vaniköy'den sonra Sarıyer! İBB göz yumuyor: Boğaz'da bir kaçak villa... Haberi Görüntüle

"BİZ KIYAMADIK, KIYDILAR SANA"

Sıla'nın tabutuna sarılan teyzesi Aslı Tatar, "Yavrum, kıyamam sana. Biz kıyamadık, kıydılar sana. Biz kıyamadık. Saçının teline kurban olduğum, öpüp kokladığım Sıla. Kucağıma alayım, düşmesin yeter ki" diye ağladı.İl Müftüsü Mustafa Soykök'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Sıla Yeniçeri, Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

 

Dışişleri'nden İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın iftiralarına tepki: 'Soykırımdaki rolünden ötürü adalet önünde yapacağı savunmasını bekliyoruz' Dışişleri'nden İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın iftiralarına tepki: 'Soykırımdaki rolünden ötürü... Haberi Görüntüle

YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYORDU 

Cinsel istismar ve şiddete uğradığı belirtilen 2 yaşındaki Sıla Y., bir aydır tedavi gördüğü Tekirdağ Şehir Hastanesinde dün hayatını kaybetti. Malkara ilçesinde komşularının çocukları tarafından cinsel istismara ve şiddete maruz kaldığı iddia edilen minik Sıla, yoğun bakımda entübe olarak yaşam mücadelesi veriyordu.

Hakan Fidan'dan kritik zirve! Lübnanlı mevkidaşı Bouhabib ile görüştü Hakan Fidan'dan kritik zirve! Lübnanlı mevkidaşı Bouhabib ile görüştü Haberi Görüntüle

 SILA'NIN KÜÇÜK BEDENİ MORGDAN ALINDI 

Olayla ilgili olarak anne Bakiye Y. ve komşu çocukları dahil 5 kişinin tutuklu bulunduğu soruşturma sürerken, Sıla bebeğin cenazesi Tekirdağ Şehir Hastanesi morgundan ailesi tarafından alındı.

MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

 TEYZELERİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 

Cenaze teslim alınırken bebeğin 2 teyzesi gözyaşlarına boğuldu. Cenaze, Altınova Yeni Camii'nde kılınacak namazın ardından Yeni Şehir Mezarlığı'na defnedilecek.

Balyozla Atatürk heykeline saldırdı linçten son anda kurtuldu Balyozla Atatürk heykeline saldırdı linçten son anda kurtuldu Haberi Görüntüle

CİNSEL İSTİSMARA UĞRAYAN SILA BEBEK AMELİYATA ALINMIŞTI 

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde anne B.Y, 8 Eylül'de kızı S.Y'yi "uyanmadığını" belirterek Malkara Devlet Hastanesi'ne götürmüş, muayene sonrası bebek, beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilmiş, durum polise bildirilmişti. Bebek, beyin ameliyatı edilerek entübe halde yoğun bakıma alınmıştı.

Bitlis'te fay hattı var mı, nereden geçiyor? Bitlis'te fay hattı var mı, nereden geçiyor? Haberi Görüntüle

ABLASI DEVLET KORUMASINA ALINDI 

Soruşturma kapsamında anne B.Y. (25), B.Y'nin birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı. S.Y. bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alınmıştı.

Erdoğan'dan son dönemdeki şiddet olaylarıyla ilgili son dakika açıklaması: Gençlerimizi kaybetmeyi göze alamayız Erdoğan'dan son dönemdeki şiddet olaylarıyla ilgili son dakika açıklaması: Gençlerimizi... Haberi Görüntüle

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞI ADLİ TIP RAPORUYLA KANITLANDI 

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini ifade etmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading