Yandex Metrica

THY 849 TL bilet kampanyası hangi tarihlerde? THY ucuz bilet ne zaman alınır?

THY 849 TL bilet kampanyası hangi tarihlerde? THY ucuz bilet ne zaman alınır?

Türk Hava Yolları indirimli bilet kampanyalarına devam ediyor. Bu kez yurt içi uçuşlarda geçerli olmak üzere 849 TL'den başlayan biletler satışa sunulacak. İndirimli bilet ile seyahatlerini daha ekonomik yapmak isteyen vatandaşlar ise THY 849 TL bilet kampanyasının hangi tarihlerde geçerli olduğunu merak ediyor. Peki THY ucuz bilet ne zaman alınır?

Gündem

24.09.2024, 14:09

THY 849 TL bilet kampanyasının detaylarını duyurdu. Otobüs bilet fiyatlarından çok daha uyguna gelen yeni kampanya ile vatandaşlar daha ekonomik seyahat edebilecek. 849 liraya bilet almak isteyen vatandaşlar THY 849 TL bilet kampanyası hangi tarihlerde geçerli? THY ucuz bilet ne zaman alınır? sorularına yanıt arıyor. 

Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? Haberi Görüntüle

THY 849 TL BİLET KAMPANYASI HANGİ TARİHLERDE GEÇERLİ?

Türk Hava Yolları yurt içinde indirimli bilet satışa kampanyası başlattı. THY'nin kampanyasından yararlanmak isteyenler 24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında alacakları biletlerle 18 Kasım 2024 - 15 Ocak 2025 tarihleri arasında seyahat edebilecek. Kampanya kapsamında 100.000 adet koltuk arz edildi.

Konut kredisi faizleri düştü mü? Halkbank, Ziraat, Vakıf konut kredisi faizi kaç oldu? Konut kredisi faizleri düştü mü? Halkbank, Ziraat, Vakıf konut kredisi... Haberi Görüntüle

THY İNDİRİMLİ BİLET NE ZAMAN ALINIR?

24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında indirimli bilet satışları açılacaktır. 

Danıştay öğretmen mülakat kararını ne zaman açıklayacak? Danıştay kaç gün sonra karar verir? Danıştay öğretmen mülakat kararını ne zaman açıklayacak? Danıştay kaç gün... Haberi Görüntüle

THY İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYA FİYATLARI

849 liradan başlayan biletlerle THY yurt içi uçuşları için kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında sunulan ücretler tüm yurt içi uçuşlarda EcoFly ücret sınıfında 849 TL oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading