Yandex Metrica

THY uçağında kabin ekibine bağırmıştı! O yolcu hakkında karar çıktı

THY uçağında kabin ekibine bağırmıştı! O yolcu hakkında karar çıktı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul- Londra seferinde kabin ekibini ve yolculara karşı saldırgan tavırlar sergileyen B.G., polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. O yolcu için başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklama kararı verdi.

Gündem

18.09.2024, 11:19

THY'nin İstanbul- Londra seferin öncesinde yerinin değiştirildiğini iddia eden yolcu, kabin memeurlarıyla tartışarak kriz çıkardı ardından da uçağın duvarlarına vurarak yorulcuları korkutan B.G. tutuklandı.

Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı Ankara'da gerçekleşecek Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı Ankara'da gerçekleşecek Haberi Görüntüle

"BANA DOKUNAMAZSIN, 10 TANE FABRİKAM VAR"

Uçakta rutin bir işlem nedeniyle yolcu B.G.'nin arka sıradaki koltuğa geçmesi istendi. B.G. ise bunun üzrine kabin ekibine saldırgan tavırlar sergileyerek hakaret etti.

Polis çağrılmasına rağman sakinleşmeyen yolcu ''Bana dokunamazsın, benim 10 tane fabrikam var" ifadeleriyle gündeme geldi. Bunun üzerine  HY Basın Müşaviri Yahya yaptığı açıklamada, yolcunun kara listeye eklendiğini ve uçağa maddi hasar verdiği için hakkında hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.

Pandemi öncesi döneme geri dönüyorlar! Amazon'dan çalışanlarına 'Ofise gelin' çağrısı Pandemi öncesi döneme geri dönüyorlar! Amazon'dan çalışanlarına 'Ofise gelin' çağrısı Haberi Görüntüle

TUTUKLANDI

 İstanbul-Londra seferini yapacak uçağında olay çıkaran B.G. kara listeye alınmıştı. O yolcu hakkında  Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Mala zarar verme' ve 'Görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

B.G. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle sevk edildiği Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading