Yandex Metrica

THY'den dev başarı! Londra'da 3 ayrı finansman ödülüne layık görüldü

THY'den dev başarı! Londra'da 3 ayrı finansman ödülüne layık görüldü

Türk Hava Yolları Londra'da düzenlenen Airline Economics ödül töreninde 3 ayrı finansman ödülüne layık görüldü. Törene katılan THY yönetim kurulu ve İcra Komitesi Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, ''Büyük Türk Hava Yolları ailesinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum.'' dedi.

Gündem

10.09.2024, 18:21

Türk Hava Yolları, çeşitli döviz cinslerinden elde ettiği gelirleri sayesinde kur riskini en aza indirerek maliyet verimliliğini sağlayabilmek için finansör portföyünü coğrafi olarak genişletmeyi hedefliyor.

londra'da düzenlenen 'Airline Economics ’ ödül töreninde 3 adet Airbus A350 uçağının AVIC International Leasing ve CCB Financial Leasing tarafından Çin Yuanı döviz cinsinden finansmanıyla, mevcut finansman yapısına bir döviz cinsi daha ekleyerek ''Yılın Anlaşması (Avrupa)'' ödülünü almaya hak kazandı.

Diğer yandan havayolu şirketi, 2 adet Airbus A350 uçağını da BNP Paribas & Citibank & NTT TC Leasing konsorsiyumunca Japon Yeni döviz cinsinden sağlanan Avrupa İhracat Kredisi Ajansları garantili JOLCO yapısı ile finanse ederek, Yılın Garantili Finansmanı (Avrupa) ödülünü aldı.

 THY Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şeker, Avrupa'da Yılın CFO'su ödülüne layık görüldü.

Doç. Dr. Murat Şeker, "Bu ödüllere layık görüldüğümüz için teşekkür ediyor, güçlü ve büyük Türk Hava Yolları ailesinin bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Bu başarı şirketimizdeki herkesin özverili çalışması ve marka aidiyetinin bir sonucudurBayrak taşıyıcı şirketimizin başarılı yolculuğunda stratejik hedeflerini sırasıyla gerçekleştireceğine gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading