Timur Cihantimur'un yeni ses kaydı ortaya çıktı: Adam ölüyor hemen gel

İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde annesi Eylem Tok ile birlikte yakalandıktan sonra cezaevine gönderilen Timur Cihantimur’a ait ses kaydı ortaya çıktı. Ses kaydında Cihantimur’un Adem isimli bir kişiyi arayarak, "Adem ağabey yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, adam ölüyor. Hemen gel, hayatım bitti." dediği duyuluyor.

Gündem

08.10.2024, 12:18

İstanbul Kemerburgaz'da 1 Mart 2024 tarihinde meydana gelen korkunç kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olduktan sonra 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'la birlikte yurt dışına firar eden anne Eylem Tok ABD'de yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Eylem Tok ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Ali Altun neden öldü? Başpehlivan Ali Altun kimdir, nereli? Ali Altun neden öldü? Başpehlivan Ali Altun kimdir, nereli? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE İADE EDİLECEK

Ehliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un yeniden hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu. Eylem Tok’un 11 Eylül saat 14.15’te Boston şehrindeki Massachusetts Bölge Mahkemesi’nde yapılacak karar duruşmasına katılacağı belirtildi. Eylem Tok hakkındaki Türkiye’ye iade kararının bu duruşmada netleşmesi bekleniyordu ancak yeni bir gelişme yaşandı. ABD'de mahkeme, Eylem Tok'un Türkiye'ye iade edilmesine karar verdi. 

2024-2025 İBB burs sonuçları ne zaman? İBB bursu ne kadar oldu? İBB Genç Üniversiteli bursu 15 bin TL mi? 2024-2025 İBB burs sonuçları ne zaman? İBB bursu ne kadar... Haberi Görüntüle

KONUŞMA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Eylem Tok, birkaç gün sonra hakim karşısına çıkmaaya hazırlanırken Türkiye'nin aylarca konuştuğu korkunç olayla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un kazadan hemen sonraki 112 Acil Servis telefon konuşmaları ortaya çıktı.

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur'un aracı, kaza sonrası otomatik olarak 112 acil servisini aradı. Kayıtlara göre, acil durum ekipleri çağrının ardından hemen harekete geçti, ancak araçtaki Timur Cihantimur ve arkadaşları ekiplere cevap vermek istemedi.

Güneri Civaoğlu'nun eşi Canan Civaoğlu kimdir, aslen nereli? Güneri Civaoğlu'nun eşi Canan Civaoğlu kimdir, aslen nereli? Haberi Görüntüle

TEKNOFEST Adana'da yöresel kıyafetlerle renkli gösterim yapıldı! TEKNOFEST Adana'da yöresel kıyafetlerle renkli gösterim yapıldı! Haberi Görüntüle

"LÜTFEN GEL ADAM ÖLÜYOR''

Ses kayıtlarında Timur Cihantimur’un Adem isimli bir yakınını arayarak, "Adem ağabey yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, lütfen gel. Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hemen gel. Birine vurdum, hemen gel. Hayatım bitti" dediği duyuluyor. O esnada arkadaşları ağır yaralanan Oğuz Murat Aci’ya seslenerek onu bulmaya çalıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading