Togg T10F fiyatı | T10F ne zaman satılacak?

Togg T10F fiyatı | T10F ne zaman satılacak?

Türkiye'nin yerli otomobili Togg yeni modeli ile yollarda. Togg'un ilk sedan modeli T10F test sürüşüne başladı. Yollara çıkan aracın gerçek sürüş testleri devam ederken araç Teknofest'te sergilenmeye başlandı. T10X ile ülkemizde elektrikli araç piyasasını ele geçiren Togg seffan modeli ile kullanıcılara alternatif sunmaya hazırlanıyor. Sürüş menzili ile ön plana çıkan T10F'in satış fiyatı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki Togg Sedan T10F modeli satışa çıktı mı, ne zaman satılacak?

Gündem

03.10.2024, 10:25

Türkiye'nin gururu yerli otomobil Togg ürün modeini geliştiriyor. SUV T10X'in ardından bu kez sedan model yollarda olacak. T10F'in test sürüşleri gerçek yollarda yapılmaya başlandı. Yakın zamanda seri üretime geçecek olan araç heyecanla bekleniyor. Araç almak isteyenlerin yakından takip ettiği Togg T10F'in fiyatı ve ne zaman satışa çıkacağı ise merak konusu oldu.

Son dakika... Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Son dakika... Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Haberi Görüntüle

T10F FİYATI NE KADAR?

Togg T10F'in satış fiyatının özelliklerine göre değişmesi bekleniyor. Öncelikle menzil durumuna göre araç 2 paketten satışa sunulacak. 350+ kilometre menzilli standart paket ve 600 km menzilli uzun menzilli paket fiyatları farklı olacak. Fiyatların T10X'e benzer olması bekleniyor. Ayrıca muadil markalarla rekabet edebilir seviyede fiyatlandırma yapılması da bekleniyor. Araç almak isteyenlere uygun kredi kampanyalarıyla da destek olunması bekleniyor. Togg T10F satış fiyatının önümüzdeki aylarda resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: Ayağınızı denk alın Bahçeli'den CHP ve Halk TV'ye Sinan Ateş tepkisi: Ayağınızı denk... Haberi Görüntüle

TOGG SEDAN T10F MENZİLİ NE KADAR?

Aracın menzilinin 350 kilometre ve 600 km seçeneklerinde olacağı açıklandı.  Ancak yol durumu ve sürüş şekli bu menzilin değişmesine neden olabilir. 

İletişim Başkanı Altun'dan soykırımın 350. gününde Gazze paylaşımı: 'İnsanlığın utanç sayfası yazılıyor' İletişim Başkanı Altun'dan soykırımın 350. gününde Gazze paylaşımı: 'İnsanlığın utanç... Haberi Görüntüle

TOGG T10F NE ZAMAN ÇIKACAK?

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş Togg T10F'in çıkış tarihini açıkladı. Karakaş "2025 yılının ilk çeyreğinde T10F’in ürün lansmanını gerçekleştirmeyi ve ön siparişlerini toplamayı hedefliyoruz. Nisan ayından itibaren yeni akıllı cihazımızı Türkiye’den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız.” dedi.

Alarm zilleri çalmalı! Bilim insanları Çin'i işaret etti: Çok sayıda virüs keşfedildi Alarm zilleri çalmalı! Bilim insanları Çin'i işaret etti: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

TOGG T10F SEDAN ÖZELLİKLERİ NEDİR?

T10F, RWD Standart Menzil (arkadan itiş), RWD Uzun Menzil (arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere 3 farklı teknik versiyon ve iki farklı donanım özelliğiyle pazara çıkacak.

160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10F RWD (arkadan itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 350+ ve 600 kilometreye varan menzillere sahip olacak. T10F’in 700 Nm tork üreten çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonu ise 530 kilometreye varan bir menzil (*) sunmayı hedefliyor. Standart menzilli model 52,4 kWh batarya kapasitesine sahipken, uzun menzilli modelde bu kapasite 88,5 kWh’e çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading