TOKİ'nin büyük fırsatı o ile de vurdu: 2 Bin TL başvuruyla isteyene 2+1, isteyene 3+1 anahtar teslimi...

TOKİ'nin büyük fırsatı o ile de vurdu: 2 Bin TL başvuruyla isteyene 2+1, isteyene 3+1 anahtar teslimi...

Ucuza ev almak isteyenlere gün doğdu. Fırsat arayanlar için TOKİ'den 2 Bin TL'lik başvuru ayaklarına kadar geldi. O il için satışını açıklayan TOKİ, başvuru için gerekli prosüdürleri tamamlayanalara dilerse 2+1, dilerse 3+1 anahtar teslimi yapacağını açıkladı. İşte ayrıntılar....

Gündem

16.10.2024, 13:13

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKI), yeni bir kampanyaya daha imza attı. TOKİ, ucut konut sahibi olmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlara büyük fırsat sundu. Birikimi 470.000 Tl olan vatandaşlar için anahtar teslimi ev imkanı sunarken, bu kampanya özellikle orta ve dar gelirli aileleri yakından ilgilendiriyor.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyada şantaj yapıyorlardı: C31K isimli grubun 2 yöneticisi yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyada şantaj yapıyorlardı: C31K isimli grubun... Haberi Görüntüle

KONUT SATIŞI HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

Gerçek Gündem'de yer alan haber kapsamında; TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerin dışında çok sayıda ilde konut yapmaya devam ediyor. Yeni bir kampanya başlatan TOKİ, vatandaşlara önemli bir fırsat sunuyor. Başlatmış olduğu kampanya kapsamında Gaziantep'de önemli bir projeye imza atıyor.

TOKİ Gaziantep Araban Dumlupınar Mahallesi'nde toplam 950 adet konutun satışa çıkaracağını açıkladı. Bu konutların 306'sı daire olarak duyrulurken, 298'i 3+1 ve 8'i 2+1 olarak satışa çıkarılıyor.

DMM'den basında ve sosyal medyada yer alan 'Tarikat ve cemaat vakıflarına bütçeden para aktarıldı' iddiasına yalanlama DMM'den basında ve sosyal medyada yer alan 'Tarikat ve cemaat... Haberi Görüntüle

İŞTE BAŞVURU SÜRECİ

Gaziantep projesi için başvuruda bulunanlar, 14 Ekim ve 25 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul görülecek. Ödemelerin T.C. Ziraat Bankası'na yapılması istenen başvuru bedeli, 2000 TL olarak belirlendi. Herkesin merakla beklediği kura ise 7 Kasım 2024 tarihinde yapılacak. Öte yandan asıl sahipleri için için sözleşme imzalama tarihleri 18-29 Kasım, yedek hak sahipleri için ise 5-13 Aralık olarak planlandığı duyruldu.

TOKİ'nin bu yeni dev konut projesi için başvuru ve peşinat bedelleri değişkenlik göstermektedir. Proje dahilinde en uygun fiyatlı konut, 126.000 TL peşinat ve 240 ay vade sunuluyor. Ödemesini peşin olarak ödeyenler, ayda 4.751 TL taksitle konut sahibi olma imkanına sahip olacak. Toplam satış bedelleri ise KDV hariç 1.267.000 TLolarak açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading