Toplumsal mesajlar işe yaramıyor: bir kadın cinayeti daha! Sevgilisini otomobilde katletti!

Toplumsal mesajlar işe yaramıyor: bir kadın cinayeti daha! Sevgilisini otomobilde katletti!

Son günlerde ülkemizde kadın cinayetlerine yönelik toplumsal mesajların arttığı dönemde bir kadın cinayeti daha yaşandı. Adana'da yaşanan olayda, park halindeki otomobilde  Emre Naynal (37) sevgilisi Ayşegül Sefer’i (40) başından vurarak öldürdü. Naynal, daha sonrasında kendisini de vurarak intihar etti.

Gündem

14.10.2024, 18:29

Olay, Adana Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'nda yaşandı. Emre Naynal, sevgilisi Ayşegük Sefer ile otomobille dolaşmaya çıktı. Otomobil ile seyir halinde olan çift daha sonrasında Seyhan Baraj Gölü kıyısına yanaştı. Naynal, burada Ayşegül Sefer’i başından vurduktan sonra aynı silah ile de kendisini vurarak intihar etti.

Bugün öğle saatlerinde park halindeki araçtan şüphelenen çevredekiler polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çiftin cesediyle karşılaştı.

Uzun süre olay yerinde kalan aracı çevredilerkilerin şüphelenmesi sonrası polise haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çiftin cesidini gördü. 

Polis ekipleri geldiği esnada çiftin telefonların defalarca çaldığını gözlemledi. Çiftin cesetleri  Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla işlgili soruşturma sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading