Yandex Metrica

Törenlere transfer hareketliliği damga vuracak! AK Parti 23 yaşında: 81 ilde eş zamanlı kutlama yapılacak!

Törenlere transfer hareketliliği damga vuracak! AK Parti 23 yaşında: 81 ilde eş zamanlı kutlama yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde,  AK Parti 14 Ağustos’ta yeni yaşını kutlayacak. Düzenlenecek programlar için  parti yönetimi hazırlıklarına ağırlık verdi. İlklere sahne olacak yıldönümünde il başkanları programda olmayacak.  

Gündem

31.07.2024, 18:04

14 Ağustos 2001 tarihinde Türkiye’nin 39. partisi olarak Türk siyasetine giren AK Parti 23'üncü yaşını kutlayacak. AK Parti, Erdoğan’ın, "Bugünden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" ifadesiyle siyaset sahnesinde yerini aldı.

AK Parti 23'ncü yaşını ülkenin dört bir yanında 81 ilin tamamında eş zamanlı olarak kutlamak için hazırlıklara başladı. 'ADI: AK PARTİ' sloganı ile hazırlanan etkinlikte, partinin kuruluş aşamasından yaşanan badirelere ve yapılan hizmetlerin anlatıldığı video 81 ilde gösterilecek. 

30 Ağustos Solo Türk İstanbul'da saat kaçta uçacak? Solo Türk İstanbul'da nereden izlenir? 30 Ağustos Solo Türk İstanbul'da saat kaçta uçacak? Solo Türk... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN YOL ARKADAŞLARINA HİTAP EDECEK

Düzenlenecek olan programlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yol arkadaşlarına hitap edecek. Program kapsamında kulislerde uzunca süredir konuşulan AK Parti'ye geçmeyi bekleyen isimlere rozet takılması da yer alıyor. Erdoğan'ın onay vermesi halinde milletvekili ve belediye başkanlarına AK Parti rozetleri takılacak.

30 Ağustos bugün Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta Antray, tramvay, halk otobüsü bedava mı? 30 Ağustos bugün Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? 30 Ağustos'ta Antray,... Haberi Görüntüle

SLOGAN ADI: AK PARTİ

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın katılımlarıyla Ankara'da düzenlenecek törene parti kurucuları, bakanlar, ve parti yönetiminin katılması planlanıyor "ADI: AK PARTİ " sloganı ile bir araya gelecek partililere Cumhurbaşkanı Erdoğan hitap edecek.

Yumurtaların üzerindeki numaralar ilaçlı olduğunu mu gösteriyor? Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nden açıklama Yumurtaların üzerindeki numaralar ilaçlı olduğunu mu gösteriyor? Gıda ve Kontrol... Haberi Görüntüle

YENİ YAŞA ÖZEL BESTELENEN ŞARKILAR SESLENDİRİLECEK

Törende, dünden bugüne görüntülerin yer aldığı video ile AK Parti siyasetinin tarihi ve yeni yaşa özel bestelenen şarkı da katılımcılarla buluşacak, canlı performans gösterisi olacak.

Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan Dilruba cezaevine girecek mi? Dilruba Kayserilioğlu yeniden tutuklanacak mı? 7.5 ay hapis cezası alan... Haberi Görüntüle

81 İLDE KUTLAMA 

Yıldönümü ilklere sahne olacak. Her il kendine özel bir program düzenleyecek. Böylece AK Parti'nin yeni yaşı, 81 ilin tamamında kutlanmış olacak.

Minik Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından tepkiler peş peşe geldi: 'İdam gelmeli' Minik Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından tepkiler peş peşe geldi:... Haberi Görüntüle

TÖRENDE AK PARTİ'YE TRANSFERLER OLACAK 

Muhalefetin yönetimindeki birçok belediye, AK Parti'ye geçmek için sırada bekliyor. 31 Mart yerel seçimlerinin hemen sonrası Cumhur İttifakı dışındaki partilerin yönetiminde bulunan bazı belediyeler, AK Parti'ye geçmek için talep iletmeye devam ediyor.

Onlarca insana mezar olmuştu: 5 ayda yeniden inşa edildi Onlarca insana mezar olmuştu: 5 ayda yeniden inşa edildi Haberi Görüntüle

ERDOĞAN, ONAY VERİRSE ROZETLER TAKILACAK 

Sadece belediye başkanları değil, bazı milletvekillerinin de AK Parti çatısı altında siyaset yapmak istedikleri konuşuluyor. Seçimlere Saadet, Gelecek ve İYİ Parti çatısı altında girerek milletvekili seçilen en az 3 isim 14 Ağustos'ta Erdoğan'ın da onay vermesi halinde AK Parti rozetini takacak.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading