Trabzonspor bankalar birliğinden çıktı mı?

Trabzonspor bankalar birliğinden çıktı mı?

Trabzonspor bankalar birliğinden çıktı mı? Türk futbolunda tarihi bir gelişme yaşandı... Türk takımlarının büyük borçları nedeniyle pek çok kulüp Bankalar Birliği anlaşmasına dahil edilmişti. Bankalar Birliği anlaşmasından çıkan ilk kulüp Trabzonspor oldu. Peki Trabzonspor'un borcu bitti mi?

Gündem

27.09.2024, 18:35

Kulüpleri mali açıdan oldukça zorlayan Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için kulüpler çalışma yapıyordu. Trabzonspor yönetimi aylar önce bu anlaşmadan çıkacaklarını açıklamıştı. Beklenen hamle geldi. Trabzonspor, Türk futbolunda önemli bir adımı ilk atan kulüp oldu.  Tüm borçlarını bugün itibari ile kapatan bordo-mavililer, Türk futbol kulüpleri arasında mali disiplin ve borç yönetimi açısından yeni bir döneme girdi.

Asya'dan Avrupa'ya ip üstünde geçti! Akrobat Jan Roose'un gösterisi nefes kesti Asya'dan Avrupa'ya ip üstünde geçti! Akrobat Jan Roose'un gösterisi nefes... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASINDAN ÇIKTI MI?

2019 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Bankalar Birliği arasında yapılan anlaşma kapsamında pek çok kulüp gibi Trabzonspor da borçlarını yapılandırmış ve uzun vadeli bir ödeme planına girmişti. Ancak bu anlaşma kulüpleri oldukça zorluyordu.  Dünya'da yer alan habere göre; Trabzonspor Bankalar Birliği anlaşmasından çıkan ilk kulüp oldu.

Komando timleri bölgede: DEM ve YRP'li ismin kavgasında kan aktı! Komando timleri bölgede: DEM ve YRP'li ismin kavgasında kan aktı! Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN BORCU BİTTİ Mİ?

Trabzonspor bu süreçte mali disiplinini koruyarak borçlarını planlanan süreden önce kapatmayı başardı. Bu adımla birlikte Trabzonspor, Bankalar Birliği ile yapılan borç yapılandırma anlaşmasından çıkan ilk Türk kulübü olma unvanını kazandı. Bugün itibariyle Trabzonspor tüm borçlarını kapatan ilk kulüp oldu. Ertuğrul Doğan yönetimi, toplamda 2.7 milyar TL ödeme yaparak Bankalar Birliği anlaşmasından çıktı. Kulübün önümüzdeki hafta konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. 

200 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek! Hedef 450 bin konut... 200 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek! Hedef 450 bin... Haberi Görüntüle

KULÜP FİNANSAL YÖNETİMİNDE ATILAN DOĞRU ADIMLAR

Trabzonspor'un bu başarısı, kulübün finansal yönetiminde attığı doğru adımların bir sonucu olarak görülüyor. Trabzonspor, borçlarını kapatarak ekonomik bağımsızlığını ilan ederken, gelecekteki projelere daha sağlam bir temel üzerinde yürüme fırsatına sahip olacak.

Japonya'nın en yaşlı insanıydı! 110 yaşında hayatını kaybetti Japonya'nın en yaşlı insanıydı! 110 yaşında hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN TOPLAM BORCU NE KADAR?

Trabzonspor’un 56. Olağan Genel Kurulunda Trabzonspor Kulübü’nün güncel net borcu 4 milyar 486 milyon TL olarak açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading