Sitede Ara

TSK Suriye'yi yoğun çekilde vuruyor! PKK'ya ait bir fabrika imha edildi

TSK Suriye'yi yoğun çekilde vuruyor! PKK'ya ait bir fabrika imha edildi

Geçtiğimiz günlerde PKK'lı teröristlerce düzenlenen TUSAŞ saldırısı sonrası intikam operasyonu düzenleyen TSK, örgütün Suriye'deki yaşam alanlarını vurmaya devam ediyor. Son olarak Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK/YPG'ye ait fabrikayı yerle bir etti. 

Gündem

25.10.2024, 14:53

TSK, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesisine saldırı düzenleyen PKK'ya ağır bedeller ödediyor. Kanlı saldırının gerçekleştiği ilk günden itibaren terör örgütü PKK'ya misliyle karşılık veren Türk askeri şehitlerinin intikamını alıyor. 

TUSAŞ terör saldırısı son dakika: Kalleş teröristlerin görüntüsü ortaya çıktı! TUSAŞ terör saldırısı son dakika: Kalleş teröristlerin görüntüsü ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

PKK'YA AİT FABRİKADAN DUMANLAR YÜKSELİYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK/YPG'ye ait fabrikayı daha vurdu. Söz konusu saldırıda çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği aktarıldı.

Hem Suriye'yi hem Kuzey Irak'ı vurmaya devam eden Türkiye, bir bir teröristleri öldürmeye devam ediyor. Son olarak MSB'den yapılan açıklamda, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirildiğini bildirdi.

Bedelli askerlik ne kadar olacak? 2025 bedelli askerlik ücreti kaç TL? Bedelli askerlik ne kadar olacak? 2025 bedelli askerlik ücreti kaç... Haberi Görüntüle

7 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Teröristlere inlerinde hesap soruyoruz! ifadelerini kullanan MSB, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!" ifadelerine yer verildi.

Özgür Filistin yolunu çizdi! Türkiye'nin rolü ne olacak? Yahudi tarihçiden uyarılar... Özgür Filistin yolunu çizdi! Türkiye'nin rolü ne olacak? Yahudi tarihçiden... Haberi Görüntüle

O TERÖRİSTLER SURİYE'DEN GELMİŞTİ

TUSAŞ saldırısına ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova dönüşü gazetecilere verdiği demeçte, terörü kaynağında yok edeceklerini belirtti. Erdoğan, "Büyüyen, güçlenen, haksızlık ve hukuksuzluklara cesaretle itiraz eden Türkiye’den rahatsızlık duyanları, başarılarımızla daha fazla rahatsız edeceğiz. Hainlere inat daha fazla üreteceğiz." dedi. 

Bütün güvenlik güçlerimiz anında teröristlere müdahale ederek, çok kısa zamanda saldırıyı gerçekleştiren kadın teröristi etkisiz hale getirdiler diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Terörist kendi kendini bildiğiniz gibi öldürmüş oldu. Bu terör saldırısının Suriye’den bir sızma hareketi şeklinde gelişmiş olduğunu özellikle öğrenmiş bulunuyoruz. Buna yönelik de tüm gece boyunca 40 ayrı noktaya operasyonlar yapıldı." dedi.

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu operasyonlarla da teröristlere çok çok ağır bedeller ödetildiği de ortada. Terörle mücadeleden kesinlikle taviz vermemiz mümkün değil. Bu, kararlılıkla devam edecek ve terörü kaynağında yok etme politikamızı yine aynen sürdüreceğiz. Bundan da taviz söz konusu değil. Teröre sebep olan siyasi ve toplumsal nedenlerden finansal kaynaklara, dış desteklere kadar geniş bir yelpazede mücadele stratejisi belirledik. Bu stratejiyi çok boyutlu ve daha kapsamlı bir şekilde devam ettireceğiz." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading