Yandex Metrica

Sitede Ara

Tuğba Şenoğlu İvegin Olimpiyat kadrosundan neden çıkarıldı, sakat mı? İlkin Aydın neden kadroya alındı?

Tuğba Şenoğlu İvegin Olimpiyat kadrosundan neden çıkarıldı, sakat mı? İlkin Aydın neden kadroya alındı?

Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin'in 2024 Paris Olimpiyat Oyunları kadrosundan sürpriz bir şekilde çıkarılmasının yankısı sürüyor.  Tuğba Şenoğlu İvegin'in kadrodan çıkarılmasıyla yerine İlkin Aydın'ın alınası sosyal medyada oldukça tartışıldı. Tepkilerin odağında yer alan antrenör  Daniele Santarelli'den ise henüz bir açıklama gelmedi. Tuğba Şenoğlu İvegin Olimpiyat kadrosundan neden çıkarıldı, sakat mı? İlkin Aydın neden kadroya alındı? soruları gündeme gelirken sakatlık iddialarının gerçek olmadığı öğrenildi.

Gündem

27.07.2024, 11:51

A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na büyük bir tartışma ile başladı. Milli voleybolcu Tuğba Şenoğlu İvegin'in A Milli Voleybol Takımı kadrosundan Pariste çıkartılması yerine ise İlkin Aydın'ın dahil edilmesi tartışma konusu oldu. Başarılı voleybolcu kendisinin neden kadrodan çıkartıldığını bilmediğini ifade ederken konu sosyal medyada da tartışılmaya başlandı. Tuğba Şenoğlu İvegin Olimpiyat kadrosundan neden çıkarıldı, sakat mı? İlkin Aydın neden kadroya alındı? Galatasaray forması giyen İlkin Aydın'ın kadroya sürpriz şekilde dahil edilmesi ve Tuğba Şenoğlu İvegin'in kadrodan çıkarılması hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Norveç'ten İsrailli bakanın Mescid-i Aksa'da sinagog inşa etme çağrısına tepki: Bu provokasyondur! Norveç'ten İsrailli bakanın Mescid-i Aksa'da sinagog inşa etme çağrısına tepki:... Haberi Görüntüle

TUĞBA ŞENOĞLU İVEGİN KADRODAN NEDEN ÇIKARILDI, SAKAT MI?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda sürpriz bir değişiklik yaşandı. Bu değişiklik turnuva öncesi büyük tartışmaları da beraberinde getirdi. Tuğba Şenoğlu'nun son anda kadrodan çıkartılıp yerine İlkin Aydın'ın alınması sosyal medyada tartışma konusu oldu. Tuğba Şenoğlu'nun baldır sakatlığı yaşadığı iddiaları vardı ancak bu iddiaların gerçek olmadığı belirtildi. Voleybol Federasyonu ise  Tuğba Şenoğlu İvegin Olimpiyat kadrosundan neden çıkarıldı, sakat mı? İlkin Aydın neden kadroya alındı? sorularına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Gaziantep'e göktaşı mı düştü? Hatay ve Şanlıurfa'da meteor nereye, hangi ilçeye düştü? Gaziantep'e göktaşı mı düştü? Hatay ve Şanlıurfa'da meteor nereye, hangi... Haberi Görüntüle

İLİKİN AYDIN NEDEN KADROYA ALINDI?

İlkin Aydın, Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkartılmasıyla sürpriz bir şekilde Olimpiyat kadrosuna dahil edildi. Tuğba Şenoğlu İvegin'in yerine İlkin Aydın'ın kafileye dahil edilmesi sosyal medyanın gündeme oturdu. Baş antrenör Daniele Santarelli'den konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Kararın taktik mi yoksa sakatlık nedeniyle mi alındığı konusunda bir açıklama yapılmadı. 

Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı? Galatasaray-Young Boys maçı TRT1'de mi? GS'nin maçı şifresiz kanalda mı? Haberi Görüntüle

TUĞBA ŞENOĞLU'NUN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi karar sonrası Bakara suresi 216. ayeti paylatı. Paylaşımda "Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir" denildi. Şirket daha sonra yaptığı açıklamada "Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz" dedi. 

Sancaktepe Belediye Başkanı kalp krizi geçirdi! Alper Yeğin'in sağlık durumu nasıl? Sancaktepe Belediye Başkanı kalp krizi geçirdi! Alper Yeğin'in sağlık durumu... Haberi Görüntüle

A MİLLİ VOLEYBOL TAKIMI OLİMPİYAT MAÇLARI NE ZAMAN?

Filenin Sultanları İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, ilk maçını Hollanda ile oynadıktan sonra 1 Ağustos'ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos'ta İtalya ile karşılaşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading