Yandex Metrica

Sitede Ara

Tuğrul Türkeş Osman Kavala'yı neden ziyaret edecek?

Tuğrul Türkeş Osman Kavala'yı neden ziyaret edecek?

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala hakkında söylediği sözler siyaset gündeminin üst sıralarında yer alıyor. Tuğrul Türkeş Kavala'yı ziyerat etmek istediğini belirterek "gerçek millilik, yurtseverlik bu" demişti. Peki Tuğrul Türkeş Osman Kavala'yı neden ziyaret edecek?

Gündem

17.07.2024, 11:49

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi Gezi davası sanıkları için 'tahliye' ihtimalini gündeme taşımıştı. Selvi'nin yazısına AK Parti'den tepkiler gelirken AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'ten şaşırtan bir açıklama geldi. Avrupa Konseyi'nde Türkiye'yi temsil eden Tuğrul Türkeş açıklamasında Kavala'yı ziyaret etmek istediğini belirtti.

Bomba ihbarı yapılan uçakla ilgili yeni gelişme: Erzurum Valisi Çiftçi açıklama yaptı Bomba ihbarı yapılan uçakla ilgili yeni gelişme: Erzurum Valisi Çiftçi... Haberi Görüntüle

TUĞRUL TÜRKEŞ OSMAN KAVALA'YI NEDEN ZİYARET EDECEK?

Tuğrul Türkeş, Gazeteduvar'a verdiği röportajı siyaset gündeminde yeni bir tartışmayı başlattı. Türkeş'in açıklamasın MHP'den sert yanıt geldi. Tuğrul Türkeş ,Osman Kavala’yı ziyaret etmek istediğini belirtti. Türkeş açıklamasında “Bakanımız Yılmaz Tunç’tan rica ettim. Uygun bir zamanda görüşmek için izin istedim. Bir ara ziyaret edeceğim. Osman Kavala’yı ilk kez o ziyarette görmüş olacağım. İşte gerçek millilik, yurtseverlik bu." dedi. Tuğrul Türkeş açıklamasının devamında "Sosyal medyada, 'Tuğrul Türkeş'in bu davayla niye ilgilendiği belli oldu' diyenler var. Hilal Zengin (Osman Kavala'nın avukatı) benim arkadaşım olan Mürteza Zengin'in yeğeni. Böyle olmasa ben ilgilenmeyecek miydim? Kafaya bak sen. Adama kızıl milyarder diyorlar. Milyarder olmanın Türk Ceza Kanunu'nda bir yeri mi var? Açık yeşil milyarder, turuncu milyarder mi diyeceğiz? Kaldı ki, iddialar doğruysa Osman Kavala bir turuncu milyarder." dedi. 

İzmir'de balık tutmak yasaklandı mı? İzmir Körfez'de balık tutmanın cezası var mı? İzmir'de balık tutmak yasaklandı mı? İzmir Körfez'de balık tutmanın cezası... Haberi Görüntüle

MHP'DEN TUĞRUL TÜRKEŞ'E TEPKİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Tuğrul Türkeş'in açıklamalarına sert tepki gösterdi. Yalçın açıklamasında "Kavala’yı ziyaret milliyetçilik değildir. Bilakis zillettir; milliyetsizlik, ilkesizlik ve karaktersizliktir.Bölücü ve Marksist eylemlere, Türk düşmanlığına doğrudan destek çıkmaktır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading