Yandex Metrica

Sitede Ara

Tümamiral Cihat Yaycı'dan Hatay uyarısı! 'Bütün denizlerimizi kaybetmemize sebep olabilir'

Tümamiral Cihat Yaycı'dan Hatay uyarısı! 'Bütün denizlerimizi kaybetmemize sebep olabilir'

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, bir canlı yayında depremde ağır hasar alan Hatay ile ilgili kritik uyarılarda bulunarak aksi bir durumda tüm denizlerimizi kaybetmemize sebep olabileceğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:28

TV100'de 'Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması Deprem Özel' programına konuk olan Doç. Dr. Cihat Yaycı, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremden en ağır hasarı alan Hatay hakkında kritik açıklamalarda bulundu. 

Baklava savaşları! Kayseri 'benim' dedi, Gaziantepli ustalar çıldırdı Baklava savaşları! Kayseri 'benim' dedi, Gaziantepli ustalar çıldırdı Haberi Görüntüle

'BÜTÜN DENİZLERİMİZİ KAYBEDEBİLİRİZ'

Deprem sonucu ağır hasar alan Hatay'la ilgili konuşan Yaycı şu ifadelere yer verdi: 

Mavi Vatan haritasının çizeri olarak söylüyorum İskenderun, Hatay Mavi Vatan’ın Doğu Akdeniz’deki kalbidir. İskenderun ve Hatay’da bir değişim, kayıp bütün denizlerimizi kaybetmemize yol açabilir, o kadar kritiktir.

Terör örgütünde çözülme sürüyor! MSB duyurdu! Biri daha teslim oldu Terör örgütünde çözülme sürüyor! MSB duyurdu! Biri daha teslim oldu Haberi Görüntüle

'LİMANLAR ÇÖKERSE YARDIMLAR GELEMEZ' 

Büyük İstanbul depreminin etkileri ile ilgili değerlendirmede bulunan Yaycı şu sözleri kaydetti: 

İthalat ve ihracatımızın %90’ını deniz yoluyla yapıyoruz. Bunun %52’si İstanbul limanı ve çevre limanlarından yapılıyor. Bu limanların çökmesi demek ithalat ve ihracatımızı, dışarıdan gelecek yardımları da durdurur.

Karabağ-Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı? Karabağ-Dinamo Zagreb maçı hangi kanalda? Şifresiz yayınlanacak mı? Haberi Görüntüle

'DENİZCİLİK AÇISINDAN SAVUNMA SANAYİMİZ ÇÖKER' 

Diğer yandan Dündar'ın "Beklenen İstanbul depreminin askeri yönden ne tehlikesi olur?" sorusuna Yaycı şu cevabı verdi: 

Donanma Komutanlığı, 2 tane askeri tersanemiz, 78 taneye yakın Türk Savunma Sanayii tersaneleri burada. Buradaki bir deprem en azından denizcilik açısında savunma sanayimizi çökertir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading