Yandex Metrica

Sitede Ara

Tunahan'ın babası Halil Yılmaz sohbet odasında fenalaştı: Meclis'teki itperestleri hatırlayınca...

Tunahan'ın babası Halil Yılmaz sohbet odasında fenalaştı: Meclis'teki itperestleri hatırlayınca...

Ankara'da çocuğu başıboş köpeklerce diri diri kemirilen Halil Yılmaz, Meclis'te CHP, DEM ve TİP'li vekillerin tacizini unutamıyor. Türkiye'nin gündemine oturan rezaleti X platformundaki sohbet odasında anlatan Yılmaz, yaşananları hatırlayınca bir kez daha sinir krizi geçirdi. 

Gündem

18.07.2024, 16:41

Köpeklerin parçaladığı Tunahan'ın babası Halil Yılmaz, Meclis'teki itperestleri hatırlayınca bir kez daha sinir krizi geçirdi. 

Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri sırasında CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'in 'kanlı yasa' ifadesini kullanması üzerine ayağa fırlayan Halil Yılmaz, "Siz nasıl bir insansınız? Benim çocuğumu diri diri yediler, 10 yıl boyunca tedavi görecek. Ben Allah’a çocuğumu alsın diye yalvardım" demişti. 

Halil Yılmaz, Meclis komisyon toplantısında sinir krizi geçirmişti.

Köpeklerin insanları parçalamasını önemsemeyen CHP, DEM Parti ve TİP'li milletvekilleri, acılı babanın bu sözlerine "Sen kimsin?" diye cevap verdi. Aynı vekiller, 10 yaşındaki kızı Mahra'yı köpeklerin saldırısı sonucu kaybeden Derya Pınar'a da saldırdı. 

Sosyal medyada onbinlerce insan tarafından 'itperest' olarak nitelenen gözü dönmüş grup, evlatlarını köpek saldırılarıyla kaybetmiş ailelere de ekran başında sinir krizi yaşattı. 

MİT Başkanı İbrahim Kalın’dan '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı: Her an her yerdeyiz! MİT Başkanı İbrahim Kalın’dan '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı: Her... Haberi Görüntüle

ACILI BABA O ANLARI HATIRLAYINCA

7 Aralık 2023 günü Ankara'nın Keçiören ilçesinde okuluna gittiği sırada köpekler tarafından diri diri parçalanan Tunahan Yılmaz, o tarihten buyana çok sayıda ameliyat geçirdi.

Tunahan Yılmaz'ın bedeni, köpek saldırısının ardından bu hale gelmişti.

Doktorlar minik Tunahan'ın yaralarını örtmek için sağlam kalmış deri parçası bulmakta zorlanırken, Meclis'te sinir krizi geçiren baba Halil Yılmaz, X platformunda açılan sohbet odasında duygularını anlattı. 

Gazze'deki soykırıma karşı düzenlediği kampanyalarla tanınan yazar-çevirmen Ayçin Kantoğlu'nun da bulunduğu sohbet odasında Halil Yılmaz, komisyon toplantısında milletvekilleri tarafından yalnız bırakıldığından yakındı. 

"Ben böyle bir ortam olacağını düşünmemiştim. Onlar benim sesim olacak zannettim. Tam tersi oldu" diyen Yılmaz, CHP, DEM ve TİP'lilerin saldırılarını hatırlayınca bir kez daha sinir krizi geçirdi. Yılmaz şunları söyledi: 

"Çıkan yasa güya 'kanlı yasa' imiş. Ben onları 8 saat boyunca saygı çerçevesinde dinledim. Ama eğer buradakiler (X sohbet odası) insansa oradakiler ne oluyor?

Bir tane insan çıksaydı da buradaki insanlar gibi, bize destek verseydi. Vücudum kasılıyor. Biz o salona girerken ne kontrollerden geçtik. Zorlukla girebildik. Ama o köpekçiler öyle rahat gelebildiler ki Meclis'e..." 

AK Partili Dağ açıkladı! 'İzmir'de ormanlık alanlar imara açıldı' iddiaları yalanlandı AK Partili Dağ açıkladı! 'İzmir'de ormanlık alanlar imara açıldı' iddiaları... Haberi Görüntüle

KANLI YASAYMIŞ! 8 AY ÖNCE KAN BULAŞTI ZATEN

"Ben 8 saat boyunca sustum, ta ki onlar 'bu kanlı yasayı kabul etmek için el kaldırmayız' diyene kadar. 'Kanlı yasa' diyorlar. Benim çocuğuma köpekler saldırdı; 8 ay önce kan bulaştı zaten. 

Benim çocuğumun kanını aldılar zaten. Kanla da bırakmadılar; çocuğumun kasları, kafatası, vücudu, çocuğumla da kalmadı; eşimi, beni benliğimden aldılar. 

Ne olurdu yahu! Buradaki insanlar gibi orada da birkaç kişi olsaydı. Ne çıkarı olur bu sohbet odasındakilerin benden? Buradakiler de insan... Ben sizi gördükçe... Gerçekten iyi durumda değilim. Vücudum kasılıyor. Birazdan hastaneye gideceğim. Her yerime kramplar giriyor. 

Hakkım size helal olsun. Ben herhalde fazla yaşayamam. Ben hiç iyi durumda değilim."  

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading