Yandex Metrica

Sitede Ara

Tunus'ta neler oluyor? Cumhurbaşkanı adayı Zamal'a hapis cezası!

Tunus'ta neler oluyor? Cumhurbaşkanı adayı Zamal'a hapis cezası!

Tunus'ta 6 Ekim tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanı seçiminde aday olan Ayaşi Zamal, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gündem

19.09.2024, 11:58

Tunus'ta cumhurbaşkanlığı adaylığı kesinleşen Ayaşi Zamal hakkında 'Sahte beyanda bulunmak' suçundan dava açılmış, 2 Eylül tarihinde ise gözaltına alınmıştı.

2 Eylül'de gözaltına alınan Zamal, 4 Eylül tarihinde tutuklanmıştı.

Yapılan itirazın ardından 6 Eylül'de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Zamal, cezaevinden çıkmasının ardından güvenlik güçlerince tekrar gözaltına alınmıştı.

Narin'in mezarı başında kan donduran ağıt: 'Havin'ime de böyle kıydılar' Narin'in mezarı başında kan donduran ağıt: 'Havin'ime de böyle kıydılar' Haberi Görüntüle

HAPİS CEZASI VERİLDİ

Zamal'ın savunma heyeti başkanı avukat Abdussettar el-Mesudi, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, müvekkili Zamal'ın 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak,... Haberi Görüntüle

KARARA İTİRAZ EDİLECEK

Hapis kararının kesinleşmemesi nedeniyle Zamal'ın cumhurbaşkanı adaylığı devam ediyor ve mahkemenin kararına itiraz edilmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading