Yandex Metrica

Türk aktör taklidi yaparak Polonyalı kadınları dolandırdılar! Nijeryalı dolandırıcıların oyunu pes dedirtti!

Türk aktör taklidi yaparak Polonyalı kadınları dolandırdılar! Nijeryalı dolandırıcıların oyunu pes dedirtti!

Nijeryalı bir dolandırıcı internetten tanıştığı Polonyalı kadına Türkiye'de aktör olduğunu söyleyerek ağına düşürdü ve hediye göndereceğini belirterk dolandırdı.

Gündem

15.09.2024, 11:42

Nijeryalı dolandırıcıların akıl almaz oyunu pes dedirtti. Türk dizilerinin dünyada giderek yayılmasından sonra dolandırıcılık vakalarına da dahil oldular. Birçok Türk aktörün Avrupa ve Afrika ülkelerinde ilgiyle takip edilmesi dolandırıcılık yöntemleri arasına girmeye başladı.

6 Eylül Fitch Türkiye kredi notu ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Borsa kapanmadan Fitch Türkiye kararını açıklar mı? 6 Eylül Fitch Türkiye kredi notu ne zaman, saat kaçta... Haberi Görüntüle

POLONYALI KADINA 'TÜRKİYE'DE AKTÖRÜM' DEDİ

Polonya'da Nijeryalı dolandırıcılar bir kadına kendilerini Türkiye'de oyuncu olduğunu belirterek dolandırıcıların ağına düştü. Dolandırıcıların Türkiye'de aktör olduğunu zanneden Polonyalı kadın bir ay boyunca Nijeryalı adam ile internet üzerinden konuştu.

Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin'in mezarı yapıldı: Türk bayrağı detayı dikkat çekti Diyarbakır'da vahşice katledilen Narin'in mezarı yapıldı: Türk bayrağı detayı dikkat... Haberi Görüntüle

NİJERYALI DOLANDIRICILARIN AĞINA DÜŞTÜ

Nijeryalı dolandırıcı genç kadına hediye göndereceklerini söyledi. Ancak dolandırıcılar hediyenin Polonya'ta ulaştığını ancak gümrükte takıldığı için ödeme yapması gerektiğini söyledi.

Polonyalı kadın ise gümrükte takılan hediyeyi alacağını düşünerek para yolladı. Sonrasında ise kadını engelleyerek ortalıktan kayboldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading